TDC 2023-02-28

I juni 1994 fanns det en av de mest brutala mass slaktarna i historien i backwoods i norra New England. Fyra månader senare är historien på väg att upprepa sig.

Debbie Wilkins har precis blivit ersatt i sin älskares säng av den unga nya skrikdrottningen. Saken blir inte bättre när hon också blivit castad i Debbies comebackroll. Debbie hanterar inte avvisanden väl. Debbie kommer till filminspelningen för att konfrontera och göra sig av med de ansvariga. Ingen av filmteamet är säker från hennes hämnd.

Nio personer åker till en avlägsen stuga för en helg massor med sprit och mycket sex. Deras underbara tid är förstörd när en axelhjulande galning börjar plocka bort dem en efter en.

Featured

Scott och Kristins bröllop var perfekt, bortsett från att Scotts best man, Lumpy dog under festen. De nygifta får nu ställa in smekmånaden för att istället åka norrut, till Lumpys begravning och upptäcker då att det var mycket de inte visste om sin vän.

Featured

När Milton åker fast för tillverkning av methamfetamin, skickas han till ett behandlingshem där han träffar den vackra Skyler. De bestämmer sig för att rymma tillsammans till en stuga i skogen och där få ihop pengar genom drogtillverkning. Men Milton är inte beredd på Skylers galna pojkvän Russell, och han känner inte till att stugan ligger på en mark som besudlats av ett blodigt krig med indianer.

Featured

Den unge nazistjägaren Barry Kohler lyckas spåra en grupp gamla SS-officerare som har ett möte i Paraguay. Nazisterna, ledda av den ökände Dr. Mengele, har stora planer på gång. En äldre nazistjägare, Ezra Lieberman, är först inte intresserad av Kohlers information. Men när han får veta mer blir han snabbt angelägen om att få veta allt. Lieberman besöker flera hem i Europa för att avslöja Nazisternas plan. I ett av hemmen lägger han märke till något underligt, vilket leder fram till den fruktansvärda sanningen …

Naken, inslängd i ett kalt rum tillsammans med tretton för henne okända män, blir Tony varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek. Iförda dödsbringande elektroniska halsband tvingas deltagarna använda sig av antydningar och verktyg märkta ”delar”. En efter en elimineras deltagarna allteftersom deras ”utegångsförbud” inträder och ljuset släcks. För varje död kropp får de en ny ledtråd, som leder dem närmare avslöjandet att en av dem är en mördare. Frågan är – vem av dem är det?

Featured

Jackie (Helen Hunt) reser genom hela landet till Kalifornien för att vara med sin son (Brenton Thwaites) som har bestämt sig för att sluta skolan för att bli en surfare, men hon får mer än vad hon räknat med, både gällande hennes surfkunnande och en romans med hennes snygga surfinstruktör. Ride är en rörande berättelse om en förändrad dynamik mellan mor och son, kombinerad med en resa av självupptäckt och en riktig feel-good-sommar.

Bröderna Spence och Zach börjar på ett nytt campingläger, de befinner sig i motsatta lag. Kan Spence lyckas hitta nya vänner och övervinna sin rädsla samtidigt som han behöver visa sig tuff och stå upp mot mobbningarna och vinna en trofé?

Efter ett långt fängelsestraff så släpps Les, en felaktig fänglsad legend som kallas ”The Ghoul”. Les är äntligen ute på gatorna och ska ta hämnd på de personen som slaktade hans mamma och rånade honom av hans själ. Det utspelar sig en desperat historia med brutala våldshandlingar som sätter Chicagos undre värld i brand.

Ett ogenomträngligt ryskt fort som intagits av tyskarna. En hänsynslös belägring som kostar tusentals liv. Mitt i detta brinnande helvete utkämpar Överste Kotov ett personligt slag som kommer att förändra allt.

Sårad av en ny skilsmässa och hemsökt av en tragisk händelse i sin barndom så återvänder Eddie till sin hemstad i hopp om att plocka upp bitarna av sitt brutna liv.Han kan inte klara sig, han försöker självmord och vinner upp i terapi, där han är desperat att fylla tomrummet i sitt hjärta faller han för Amy, en mystisk och ung vildblomma. Men något mörkt och otrevligt lurar i Amys förflutna, kommer hon älska att rädda Eddie eller kommer det att sluka sin själ?

På natten den 13 mars 1997 sågs främmande ljus som flög över Phoenix-himmelen. Jimmy och pappa Michael liv påverkas av denna händelse. Förvirrade, far Michael reser till Mexiko för att söka råd från sin mentor. Men en serie olyckor hindrar sanningen från att uppenbaras, och far Michael lämnas ännu mer ensam och rädd. Vad han senare upptäcker trotsar hans uppfattning om verkligheten och kärnan av allt han någonsin har trott …

Darcy Baker kan inte rensa sitt sinne för de djupa övergrepp hon utsattes som barn i händerna på sin mor. Darcys terapeut Ryan upptäcker att hennes familjebostad har övergivits. Han är ivrig att få henne tillbaka dit och dra de undertryckta minnena till ytan, men inte långt efter blir deras vistelse dödligt …

Evil Souls är en skräckfilm skriven av Roberto del Piccolo och regisserad av Maurizio del Piccolo och Roberto del Piccolo, som handlar om en man som kidnappar två unga kvinnor och har för avsikt att frigöra helvetet – tills en präst känner av det onda och sätter upp för att stoppa det.

År 1910 beger sig den unge konstnären Adolf Hitler till Wien för att söka in på den anrika konstakademien. Hans mål är att erövra världen med sin konst, men ödet vill annorlunda. När han förtvivlad får se sin dröm slås i spillror, blir han istället övertalad av sin judiske kamrat att satsa på en politisk karriär. Här börjar berättelsen om konstnären som blev historiens värsta massmördare.

Featured

Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvingas försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.

Featured

Fyra soldater från det 92:a infanteriet som utgörs av bara svarta män, blir fångade nära en liten italiensk småstad 1944 i försöket att rädda en italiensk pojke. Fångade bakom fiendens linjer, håller de hoppet vid liv och slåss till sista blodsdroppen. Huvudet från en sönderskjuten staty blir gruppens skyddshelgon, men för att ta sig levande ur fällan – krävs mer än ett mirakel för 92:a infanteriet.

Featured

För ett år sedan sköts den korrupte polisen Callahan vid ett knarktillslag. Han räddades av en främling som gav honom en andra chans att styra upp sitt liv. Men när främlingen dyker upp igen, på jakt efter de ansvariga för en rad brutala kvinnomisshandlar, måste Callahan själv ge sig in i leken igen ? om så bara för att skydda sig själv från sitt förflutna.

En grupp forskare som bedriver illegal stamcellsforskning upptäcker en cellanomali som har potential att regenerera död vävnad. Utan att kunna genomföra lagliga mänskliga prövningar vänder sig forskarna till lik för att testa serumet.

Den sista nattens arbete närmar sig personalen i en galen asyl. En minimal besättning av säkerhet och forskare förblir för att patienterna ska uppträda som förväntat innan de överförs till ett maximalt säkerhetsfängelse. Dr. Helen Kingford befinner sig på randen av att sluta sitt jobb som psykolog. Efter sin tvångspension bestämmer sjukhusens säkerhetschef en destabiliserande handlingssätt som leder till kaos och förstörelse inom asylområdet. I förvirringen rymmer alla farliga patienterna sina vadderade celler. Förvirrad, dr. Kingford väcker sig fast i sjukhuset morgon. Hon vet inte vem hon ska lita på, hon finner sig springande från alla i ett försök att överleva.

Två år i utbrottet kämpar de återstående människorna dag för dag för överlevnad. Medans de smittade är mer aktiva på natten så söker tre personer säkert skydd, men med få tillgångar kommer de vara lyckliga att göra det levande.

Janey skickas till ett tyst meditationsläger i skogen för rehabilitering. Snart inser hon att männen som styr lägret hjärntvättar kvinnor. Om de bryter mot reglerna får de lära sig vad som lurar bortom träden.

Sedan 2012 har rapporter av konstiga ljud som kommer från himlen översvämt sociala medier, nu har Adam, en eremit som kämpar med sina egna demoner, tror att vad som orsakar att det har börjat har nu förföljt honom hem.

En ung kvinna startar ett nytt liv är tvungen att vidta extrema åtgärder mot dem omkring henne efter att sakerna går våldsamt fel.

Det här är historian om sonen till en död seriemördare, som precis har blivit diagnoserad med shizofreni. Efter att ha angripit en man så blir han nu omhändertagen till husarrest men snart när hans påstådda döda far återkommer till honom och hotar att återuppta dödandet, måste han gripa sig i frågan om vad som är verkligt och hur han kan överleva …

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner