Featured

Den stolta, självupptagna och totalt inkompetenta ex-polisen Torrente tror sig vara den store hjälten, men hamnar till slut där han förtjänar att vara – bakom galler. Han tvingas nu klara sig i fängelset, en institution där han själv har placerat många andra, både skyldiga och oskyldiga. Kan den här oförskämda, otrevliga och korkade individen verkligen överleva i fängelset, dit han har skickat både skyldiga och oskyldiga?

Featured

José Luis Torrente är en grälsjuk, alkoholiserad privatdetektiv som nu står inför sin största utmaning någonsin. Han måste rädda sin stad från en internationell maffiaorganisation som planerar att mörda en viktig person. Med hjälp av en lokal polis och en grupp skurkar ska han utkräva rättvisa och förhindra katastrofen.

Featured

Torrente har nu flyttat till Marbella, där han efter att ha spelat bort alla sina pengar, beslutar sig för att återgå till livet som privatdetektiv. Men i ett av sina fall blir han inblandad i en sammansvärjning, mellan en skurk som hotar att spränga hela staden och Torrentes egna farbror och hans utpressningsverksamhet.

Featured

José Luis Torrente är lat, oförskämd, berusad, sexistisk, rasistisk ex-polis som fortfarande utger sig att vara polis, han bor i en nedgången lägenhet i Madrids slumkvarter med sin rullstolsbundna far, vars pension är Torrentes enda riktiga inkomst.

Showing all 4 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner