Bonneville

Stacked_Blue 5.7 / 10 star 200693 min,

Jessica Lange, Kathy Bates och Joan Allen ger sig ut på vägarna i Bonneville, en historia om tre vänner som upplever en andra ungdom under en resa genom den amerikanska västern.

Stående inför sitt livs beslut lastar Arvilla Holden (Lange) sin Pontiac Bonneville cabriolet från 1966 och tar med sig sina väninnor (Bates, Allen) och lämnar Pocatello i Idaho för att bila till Santa Barbara. Under avstickare till platser som Bryce Canyon och Las Vegas går det snart upp för Arvillas väninnor att hon har en överraskning på lut. Men ingen av kvinnorna har insett att det som börjar som en enkel resa kommer att utvecklas till en chans för dem att återupptäcka sig själva och sin vänskap och samtidigt lära dem hur viktigt det är med löften – och att släppa taget.

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)

Fun Facts of Movie

Filmen förenar tre av vår tids största skådespelerskor i en historia som blir en enda lång lovsång till glada upptåg, spännande äventyr och framförallt konsten att leva livet till fullo.

Be the first to review “Bonneville”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner