Boot Hill

Stacked_Blue 6 / 10 star 196997 min,

Doc (Terence Hill) är en fredlig revolverman tills han en dag blir överfallen av tjuvar som försöker stjäla hans mark där det finns gott om guld. Sårad söker han skydd hos en grupp cirkusartisten som ger honom vård och tak över huvudet. Tjuvarna ger dock inte upp, utan bryter sig in och dödar en av akrobaterna. Tillsammans med Cirkusdirektören kräver Doc hämnd och med hjälp av Hearp (Bud Spencer) och en skicklig revolverman som kallas Baby Doll gör han sig redo att återställa ordningen i den gudsförgätna hålan…

Fun Facts of Movie

Terence Hill & Bud Spencer Collection

Featured
Stacked_Blue 6.101 / 10 star 1994107 min, ,

Troublemakers

Två prisjägare som är bröder och dessutom hatar varandra försöker laga deras förhållande när deras mor bjuder hem de över julen. Skillnaden mellan bröderna är att den ena specialiserar sig på att frita fångar, medans den andra jagar dessa fångarna. Bröderna slår sig ihop för att fånga en skurk, men misstas själva för skurkar efter ett bankrån.

Featured
Stacked_Blue 6 / 10 star 198792 min, , ,

Renegade

Terence Hill spelar Luke, en låtsascowboy som bara äger ett par stövlar och en häst. Vännen Moose sitter i fängelse och ber honom att ta hand om hans son, mark och hus. De reser genom Arizona. En galen långtradarchaffis och en helikopter jagar dem, men inte ens sheriffen vill hjälpa dem. Ett gäng fastighetshajar försöker lura av dem hus och mark. Kaoset är ett faktum när ett mc-gäng plötsligt kommer till deras undsättning.

Featured
Stacked_Blue 6.396 / 10 star 198594 min, ,

Miami Supercops

New York-snuten Doug Bennet och den f.d. FBI-agenten Steve Forest är tillbaka i hetluften! På sitt nya uppdrag låtsas de vara poliser i Miami, där en man som nyss avtjänat ett sjuårigt fängelsestraff för rån hittas död på en gata. Bytet på 20 miljoner dollar saknas ännu och självklart ger sig Doug och Steve iväg på en actionfylld jakt efter pengarna.

Featured
Stacked_Blue 6.911 / 10 star 1984100 min,

Double Trouble

De rika kusinerna Antonio och Sebastiano Coimbra är två brasilianska mångmiljonärer som lever i skräck för yrkesmördare. Därför anställer de två dubbelgångare, Greg Wonder (Bud Spencer) som är en kriminellt belastad saxofonspelare och stuntmannen Eliot Vance (Terence Hill). Greg och Eliot hatar varandra, men mot en ersättning på en miljon dollar kan de stå ut med vad som helst. Det kan dock inte miljonärernas personal som ser sina chefer plötsligt förvandlas till drägg utan uppfostran och bordsskick. Snart nog går mördarna till anfall, men de chockeras när deras offer går till motattack med laddade knytnävar!

Stacked_Blue 6.26 / 10 star 1983101 min, ,

Cats & Dogs

Bud Spencer, Miamis hemligaste polis, blir beordrad av polischefen att fånga en liten småtjuv, bara för att denne förfört en senators hustru och stulit hennes smycken. Förklädd till dammsugarförsäljare börjar han spaningarna efter den hale charmören. Men det visar sig att han inte är ensam. Andra och mäktigare män intresserar sig också för den förföriske småhandlaren …

Featured
Stacked_Blue 6.9 / 10 star 1983107 min, ,

Go for It

Rullskridskoåkaren Rosco får lift med långtradarschauffören Mason, men de stoppas av trafikpolisen som tror att de är två bankrånare. Rosco och Mason lyckas fly till en flygplats, där de inte bara får gratisbiljetter till Miami utan också en väska med en miljon dollar. När de inser att de har blivit förväxlade med två hemliga agenter är det för sent att backa. Det är bara att köra på för fullt!

Stacked_Blue 6.7 / 10 star 198296 min,

Banana Joe

Den jättelike Banna Joe odlar och säljer bananer på den fridfulla lilla ön Amantido, varifrån han skeppar sina laster utmed floden. Men snart är det slut på friden. Ett multinationellt företag under Mr. Torsillo vill lägga beslag på bananhandeln och Banana Joe måste fara in till stan på fastlandet för att skaffa grossistlicens och få arbetstillstånd. Han hamnar i den byråkratiska kvarnen – och dessutom i fängelse …

Stacked_Blue 6.476 / 10 star 1980104 min, ,

Super Fuzz

Den nyutbildade polismannen Dave Speed ska inkassera en parkeringsbot mitt i ett oländigt träskområde. Tyvärr är det också platsen för ett topphemligt atombombsprov. Dave får en rejäl dos radioaktivitet vilket ger honom övernaturliga krafter. Daves kollega Willy vägrar in i det längsta att inse att Dave verkligen har superkrafter – något som alla skurkar dock får känna på.

Stacked_Blue 6.735 / 10 star 197995 min, ,

I’m for the Hippopotamus

Två bröder jobbar som guider på lejonsafari i Afrika när de hamnar i bråk med en tysk tjuvjägare och hans hårdföra gäng. Skurkarna tjänar grova pengar på att döda och fånga storvilt och tvinga iväg urbefolkningen från marken. Bröderna har en enkel strategi för att stoppa bovarna: Banka skiten ur dem!

Stacked_Blue 6.894 / 10 star 1978112 min, ,

Odds and Evens

Polisen har misslyckats med att krossa ligan som svarar för den illegala spelverksamheten i Florida. Marinofficeren Johnny Firpo tar över uppdraget och räknar med hjälp av ex-spelaren Charlie Firpo. Det udda paret visar sig vara halvbröder, men Charlie vill inte hjälpa Johnny förrän han ljuger ihop en historia om att deras far är blind och måste genomgå en dyr operation.

Stacked_Blue 6.915 / 10 star 1977110 min, ,

Crime Busters

Det har bara gått fem minuter av denna actionkomedi då Terence Hill och Bud Spencer redan förstört tre amerikanska vrålåk och spöat upp deras ägare. Matt Kirby (Hill) och Wilbur Walsh (Spencer) är två hårdslående bråkmakare, men med hjärtat på rätta stället. Efter ett misslyckat rånförsök i Miami hamnar de av misstag på stadens polisskola. Trots att de har svårt att skilja på rätt och fel klarar de utbildningen och utses till motorcykelpoliser. De gör sitt bästa för att bli utsparkade ur poliskåren, men hur hårt de än anstränger sig så går de ur varje fight som hjältar.

Stacked_Blue 6.4 / 10 star 1975117 min,

My Name is Still Nobody

Vilda västerns snabbaste revolverman är tillbaka och han är minst lika galen som förut. Joe Thanks har en revolver full med sand och en plan som ska ge honom 300000 dollar. Han drar sig inte för att sova mitt på gatan och tänker inte låta någon förstöra hans plan.

Featured
Stacked_Blue 7.273 / 10 star 1973122 min,

My Name Is Nobody

Revolverhjälten Nobody är både snabb på avtryckaren och rapp i käften. Vid sin sida har han kompanjonen Beauregard, en ärrad revolverman på jakt efter sin brors mördare. Tillsammans levererar de skrattsalvor och kavalkader av kulor när de ställs mot 150 vilda revolvermän – samtidigt! Mitt namn är Nobody är en westernkomedi regisserad av legenden Sergio Leone.

Stacked_Blue 6.418 / 10 star 1973122 min, ,

Even Angels Eat Beans

Fribrottaren Charlie och drömmaren Sonny är två fattiga tuffingar i 30-talets Chicago som hoppas på bättre tider. De får chansen till stora pengar när de börjar arbeta för maffian. Problemet är att de är alldeles för blödiga och lånar ut pengar istället för att driva in dem vilket retar bossen till vansinne. Bossen vill därför undanröja dem, men hade inte räknat med så hårt motstånd …

Stacked_Blue 6.771 / 10 star 1972105 min, ,

All the Way Boys

Trinitybrorsorna har fått jobb. Som piloter! Men okej – helt hederliga jobb är det väl inte. Deras uppgift handlar inte så mycket om att flyga planen som att störta dem, så att deras kunder ska kunna få ut feta försäkringspengar. Pang så dimper de ner mitt i Amazonas djungler och hamnar i klorna på en diamantkung och hans råskinn. Så vad kan våra bröder göra mot dessa blodtörstiga gringos, när de inte ens pratar samma språk. Men det går ju förstås att använda kroppsspråket. Det vill säga: knytnävar och storsmockor!

Stacked_Blue 7.442 / 10 star 1971113 min,

Trinity Is Still My Name

Västerns värsta vildhjärnor rider tillsammans igen! Den här gången tror alla att de skall slå sig på en karriär som västerns värsta banditer. Hur kan någon tro att de här slashasarna i själva verket är hemliga poliser som är ute efter ett storsmugglande banditgäng. Trinity och hans bror Bambino hamnar genast i en våldsam knipa och till slut finns det bara två utvägar – antingen att ta till storslägga och ge alla skurkar så mycket däng som de någonsin tål eller låta puffrorna gå glödheta och tvinga begravningsentreprenörerna att jobba övertid. Bröderna Trinity slår till igen i den enda riktiga västernfilmen.

Featured
Stacked_Blue 7.586 / 10 star 1970106 min, ,

They Call Me Trinity

Han har en käft lika väloljad som hans revolver. Han har ett rykte lika smutsigt som kläderna han rider i. Han säger att han är en fredens man – men vem vågar tro honom? Hans namn är Trinity – Djävulens högra hand. I stan träffar han sin ohängde bror Bambino och de kommer i bråk med den skurkaktige Majoren som försöker ta över stan men Trinity och Bambino möter det med det enda språk som bovar förstår – kulor och storsmockor.

Stacked_Blue 6 / 10 star 196997 min,

Boot Hill

Doc (Terence Hill) är en fredlig revolverman tills han en dag blir överfallen av tjuvar som försöker stjäla hans mark där det finns gott om guld. Sårad söker han skydd hos en grupp cirkusartisten som ger honom vård och tak över huvudet. Tjuvarna ger dock inte upp, utan bryter sig in och dödar en av akrobaterna. Tillsammans med Cirkusdirektören kräver Doc hämnd och med hjälp av Hearp (Bud Spencer) och en skicklig revolverman som kallas Baby Doll gör han sig redo att återställa ordningen i den gudsförgätna hålan…

Bli först med att recensera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns inga recensioner ännu.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner