Decoys 2: Alien Seduction

Stacked_Blue 5.6 / 10 star 200794 min, ,

Den unge collegestudenten Sam deltar lite motvilligt i sina kompisars tävling för att se vilka som när terminen är slut har raggat upp de snyggaste studentskorna. När männen i den lilla staden en efter en börjar försvinna går det upp för Sam och hans kompisar att när det handlar om vackra kvinnor så är det deras inre skönhet som egentligen betyder något.

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)

Fun Facts of Movie

Stacked_Blue 4.741 / 10 star 200493 min, ,

Decoys

St John’s College … Ett helt vanligt campus i en helt vanlig småstad där ovanliga saker kommer att hända … En kväll i tvättstugan möter Luke Callahan två av de snyggaste tjejer han någonsin har sett. Fantastiska blondiner med kroppar som en man gladeligen hade gett livet för. Båda två läser medicin och Luke kan nästan inte tro på att han ska bli kursare med de två tjejerna. Han bestämmer sig för att titta in till dem med något som de har glömt i tvättstugan. Men det är något som inte stämmer! Deras rum är iskallt och när han hör deras röster gömmer han sig i en garderob. Tjejerna kommer och gör sig klara att gå och lägga sig. Det som börjar som en ung mans favoritfantasi blir plötsligt något helt annat! Luke får se något som är så skrämmande att han plötsligt befinner sig mitt i sin värsta mardröm …

Be the first to review “Decoys 2: Alien Seduction”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner