Exodus

Stacked_Blue 5.071 / 10 star 2010180 min, ,

Fem år har gått sedan ödet förändrade allt för general Kotov och hans familj. Kotov flyr mirakulöst från lägret där han dömdes och medan den sovjetiska förvaltningen tror att han är död, skriver han in sig i en frivillig militärgrupp och går till fronten. På slagfältet är han skoningslös i kampen mot tyskarna. Efter att ha blivit allvarligt skadad, erbjuds Kotov upprepade gånger ett hedersamt avsked, men eftersom han tror att frun Maroussia och hans dotter Nadia har dött i ett arbetsläger, väljer han att stanna med sina kamrater på slagfältet.

Details of Movie

Alternativ titel: Brända av solen 2 Burnt by the Sun 2 Utomlennye solntsem 2
Utmärkelser & Nomineringar:
Filmen tillgänglig i: Danmark Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)
Undertexter: Danska Finska Norska Svenska

Fun Facts of Movie

Exodus – ett ogenomträngligt ryskt fort som tagits av tyskarna. En hänsynslös belägring som kostar tusentals liv. Mitt i det brinnande helvetet kämpar överste Kotov en personlig kamp som kommer att förändra allt. Detta är den sista delen av Nikita Mikhalkovs Brända av solen-trilogin.

Be the first to review “Exodus”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner