The Texas Chain Saw Massacre

Stacked_Blue 7.308 / 10 star 197484 min

Fem vänner ger sig ut på landsbygden i Texas för att besöka en farfars grav. På vägen snubblar de över vad som verkar vara ett öde hus, bara för att upptäcka något något mycket obehagligt. Något beväpnat med en motorsåg …

Details of Movie

Utmärkelser & Nomineringar:
Filmen tillgänglig i: Danmark Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)
Undertexter: Finska Svenska

Fun Facts of Movie

Både Kubrick och Spielberg har utsett den till en av sina favoritfilmer. Men trots hyllningarna från två av filmhistoriens giganter kommer Motorsågsmassakern i vårt land att alltid betraktas som den mest hatade filmen någonsin. Ett öde den fått leva med ända sedan 1980 då debattprogrammet Studio S gjorde den till symbolen för allt vad ”videovåld” innebar, resulterande i löpsedlar och polisrazzior över hela landet. Nu fyller filmen som Empire kallat ”historiens mest skrämmande” 40 år, vilket firas med denna nyrestaurerade version med häpnadsväckande bild- och ljud-kvalitet. För första gången med originalnegativen som utgångspunkt.

Be the first to review “The Texas Chain Saw Massacre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner