Small Time Crooks

Stacked_Blue 6.482 / 10 star 200094 min,

Ray Winkler är småförbrytare med stora drömmar och har fullt sjå med de småjobb han kan skrapa åt sig. Trots att hans hustru Frenchy håller honom mycket kort, lyckas han med sin charm övertyga henne om att de ska lägga sina gemensamma besparingar på att genomföra ett bankrån under täckmantel av att driva ett bageri! Inom kort rullar pengarna in, men inte precis från det håll de hade räknat med!

Fun Facts of Movie

Woody Allen Collection

Featured
Stacked_Blue 6.595 / 10 star 200696 min, , ,

Scoop

Den nyligen bortgångne reportern Joe Strombel (Ian McShane, Agent Cody Banks) är så hängiven sitt yrke att han återvänder från andra sidan graven för att slutföra sin story. Under en föreställning med magikern Sid Waterman (Woody Allen) kommer han i kontakt med den högst levande journalisten Sondra Pransky (Scarlett Johansson). Joe är övertygad om att en eftersökt mördare är ingen annan än Peter Lyman (Hugh Jackman), en stilig brittisk aristokrat och en av Englands mest åtråvärda ungkarlar. Med en motvillig Sid som följeslagare jagar Sondra efter ledtrådar, och upptäcker snart att hennes livs scoop kanske också är hennes livs kärlek.

Featured
Stacked_Blue 7.349 / 10 star 2005119 min, , ,

Match Point

Chris Wilton är en tennistränare från enkla förhållanden som har ambitioner. Han blir vän med en av sina elever, Tom Hewitt, och Toms syster Chloe blir förtjust i honom. Chloe ber sin far att hitta ett arbete för Chris i sitt företag. Allt går vägen för Chris. Men han blir besatt av Toms fästmö, den sexiga Nola.

Featured
Stacked_Blue 6.195 / 10 star 2003104 min,

Anything Else

Jerry Falk är en ung komediförfattare i New York som kämpar för att slå igenom, men hans karriär går på konstant tomgång. Inte blir det bättre av att hans mentor, David Dobel, är en om möjligt ännu mer misslyckad författare. Än värre blir det när Jerry blir blixtförälskad i den frisinnade skådespelerskan Amanda och lämnar sin flickvän för henne. Han upptäcker snart att Amanda inte bara är en lögnare av stora mått utan även otrogen och djävulskt manipulativ. Problemet är bara att Jerry är så förblindad av kärlek att han inte klarar av att bryta deras förhållande. Han har tidigare fått lära sig att livet är som allt annat, men inser att ett liv med den minst sagt oberäkneliga och neurotiska Amanda är långt ifrån likt alla annat.

Featured
Stacked_Blue 6.57 / 10 star 2002112 min, ,

Hollywood Ending

En regissör som definitivt har sina glansdagar bakom sig och idag endast gör TV-reklam hyrs in för att göra en storfilm med sin ex-fru som en av producenterna. Detta gör honom så omtumlad och nojjig att han psykosomatiskt tappar synen. Han bestämmer sig dock för att ge sig på att regissera filmen ändå och dölja sitt nya handikapp.

Featured
Stacked_Blue 6.575 / 10 star 2001103 min, , ,

The Curse of the Jade Scorpion

CW Briggs har en lång lysande karriär som utredare av försäkringsbrott bakom sig. Ansedd som en av branschens allra bästa, tar han sig an en rad juvelstölder. Samtidigt anställs Betty Ann Fitzgerald för att effektivisera och utveckla nya rutiner för att öka företagets lönsamhet. Briggs självsäkra attityd och hans rädsla inför förändringar skapar snabbt konflikter med den orädda och kompetenta nyskaparen Fitzgerald. Märkliga saker börjar dock hända efter en kväll med företaget, då Briggs och Fitzgerald hypnotiseras av en juveltjuv som använder sig av hypnos för att få andra att utföra stölderna. Förutom att Briggs under hypnotisörens påverkan utför den ena juvelstölden efter den andra, börjar han också stöta på kvinnan som drivit honom till vansinne: Betty Ann!

Featured
Stacked_Blue 6.482 / 10 star 200094 min,

Small Time Crooks

Ray Winkler är småförbrytare med stora drömmar och har fullt sjå med de småjobb han kan skrapa åt sig. Trots att hans hustru Frenchy håller honom mycket kort, lyckas han med sin charm övertyga henne om att de ska lägga sina gemensamma besparingar på att genomföra ett bankrån under täckmantel av att driva ett bageri! Inom kort rullar pengarna in, men inte precis från det håll de hade räknat med!

Featured
Stacked_Blue 6.841 / 10 star 199995 min, ,

Sweet and Lowdown

Emmet Ray var en alkoholiserad, arrogant och olycklig man som levde endast för sitt gitarrspel. Han var oförmögen att älska något annat än sin musik, det gjorde honom också till kanske en av vår tids största jazzgitarrister. I denna tragikomiska 30-talsskildring uppvisar Sean Penn magnifikt skådespel. Vi får följa Emmet Rays liv och influeras av hans underbara musik, ta del av hans bisarra intressen som att skjuta råttor och titta på tåg, hans drömmar om framgång och hans underliga besatthet av sin idol och konkurrent Django Reinhart.

Featured
Stacked_Blue 5.987 / 10 star 1998113 min,

Celebrity

Två collegenördar blir inbjudna till ett vilt party och den ena filmar sin kompis när han har sex med en misslyckad B-skådis. När filmen blir en succé på nätet hotas den lyckliga duon av en gigantisk stämning. Och enda sättet att betala för kalaset, är med ännu mer kalas …

Featured
Stacked_Blue 7.341 / 10 star 199796 min,

Deconstructing Harry

Under sin karriär som framgångsrik författare har Harry Block avverkat tre fruar, sex psykologer och ett dussintal flickvänner. Men det är inte förrän Harry skriver en roman om sina vänner som livet verkligen förvandlas till en mardröm.

Featured
Stacked_Blue 6.7 / 10 star 1997105 min, ,

Wild Man Blues

En dokumentär som följer Woody Allen och hans jazzband på turné i Europa. Filmen ger en unik inblick i personen Woody, samt visar hur hans galna fans och skamlösa paparazzi påverkar hans vardag under turnén. En spännande titt på kulturkrockar, kreativitet och kändisstatus.

Featured
Stacked_Blue 6.507 / 10 star 1996101 min, , ,

Everyone Says I Love You

Många människor och händelser kretsar kring Bobs och Steffis familj på Manhattan. Mitt i händelserna befinner sig DJ, Steffis och Joes dotter. Vi får träffa den ständigt nykära Skylar och hennes familj i en hysteriskt rolig kärlekskarusell i New York, Paris och Venedig.

Featured
Stacked_Blue 6.755 / 10 star 199595 min, ,

Mighty Aphrodite

Lenny och Amanda är gifta och har en adopterad son som är utomordentligt intelligent. Lenny blir snart besatt av att hitta sonens biologiska mor, men är totalt oförberedd på Linda – som inte alls är vad han har föreställt sig.

Featured
Stacked_Blue 7.135 / 10 star 199498 min,

Bullets over Broadway

Gangsterkomedin, Bullets Over Broadway, uppvisar oöverträfflig humor och utspelar sig i 1920-talets New York. Här tvingas den neurotiske dramatikern David Shayne att göra ett avtal med maffian som riskerar hela hans nästa uppsättning och karriär. Filmen Oscarbelönades för bästa kvinnliga biroll (Dianne Wiest) och nominerades för ytterligare fem.

Bli först med att recensera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns inga recensioner ännu.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner