Featured

Ida bloggar om mode, tillhör det coolaste gänget på skolan och lever för att shoppa med bästa kompisen Karoline. Hon har allt ända till den dag då hennes mamma berättar att de skall flytta ut på landet i norra Norge.

Featured

Året är 1915. Den avlägsna ön Bastøy i norska fjorden utgör en ökänd pennalistisk uppfostringsanstalt för ungdomsbrottslingar. Hit skickas den unge rebellen Erling, med endast en tanke i bagaget – att till varje pris fly. Stellan Skarsgård gör en av huvudrollerna i denna verklighetsbaserade biosuccé om mod, kamratskap och uppror.

Featured

Tre unga gangsters får chansen att visa världen vad de går för på den kriminella arenan. De hoppas att kunna skaffa sig lite respekt i de ljuskänsliga kretsarna de verkar i. De är beredda att göra vad som helst för att klättra uppför den kriminella karriärstegen, även om det innebär att de måste ta sig an några riktigt tuffa uppdrag. De hoppas att en dag bli några av de mest respekterade tuffingarna i stan, även om det innebär att de måste skrämma skiten ur alla som kommer i deras väg.

Featured

Precious Jones, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning.

Showing all 4 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner