Featured

Vi känner igen oss i deras stressfyllda liv och ställs här inför de faror som ett sådant liv kan leda till. Med den hårda och skitiga storstaden som fond bevisar filmen att på livets trafikstockade motorväg så är den sista avfarten också det sista halmstrået …

Terry Evanshen (David James Elliott) hade allt: han var gift med sin gamla highschoolkärlek, han var pappa till tre vackra döttrar, han var ett f.d. footballproffs som fått massor av respekt och som hade tjänat bra. Det kunde inte bli bättre. Men det skulle bli mycket värre. På ett ögonblick förlorade han allt.

En kväll på väg hem till familjen råkar Terry ut för en fruktansvärd bilolycka. Hans kroppkastas ut ur bilen och han svävar mellan liv och död. Efter många timmars operationer lever Terry med nöd och näppe och ligger i djup koma. Hans fru Lorraine vill att Terry ska få tillbaka minnet och återigen bli mannen som de alla älskade och minns. Hon tar hem honom trots att doktorn varnar henne: Terry kan inte styra sin ilska.

Väl hemma besannas doktorns farhågor och familjen som en gång älskade honom börjar nu frukta honom. Vilket ögonblick som helst kan mannen utan minnen få ett utbrott och ge sig på sina nära och kära. De hoppades på ett mirakel och lever nu i en mardröm!

Featured

Den legendariska operastjärnan Irene Adler hotar att förstöra kungen av Böhmens rykte med bevis på deras olagliga affär. Beviset? Ett fotografi. Hennes lösen? Konungens hand i äktenskapet. Men Sherlock Holmes känner inte bara till Irene från det förflutna, han vet också att manipulationens drottning aldrig skulle ta till ett så vanligt brott. Efter att ha avslöjat sina sanna ambitioner drar Holmes den listiga sångerskan in i ett välmatchat spel med katt och råtta.

En film baserad på Washington Irvings klassiska berättelse. I de mörka skogarna i närheten av den lilla byn Sleepy Hollow sägs det finnas en huvudlös riddare. Denne riddare rider ut nattetid och de som hamnar i hans väg förlorar sitt eget huvud. Ichabod Crane, spelad av Johnny Depp, måste visa sitt mod för att imponera på den vackra Katarina van Tassel, som spelas av Christina Ricci. Att visa sitt mod innebär här att han ska rida genom den mörka skogen trots att flera huvudlösa lik påträffats i området. Musiken är för övrigt skapad av Danny Elfman som även skapat musiken till bl a ”Beetlejuice” och ”Edward Scissorhands”.

Den föräldralösa Katya Davidov föddes i Ungern och vill veta mer om sitt förflutna. Hon tar hjälp av Jordan Kirkland för att undersöka saken vidare. De börjar med att utgå från ett fotografi på Katya som barn bredvid en gäckande speldosa från Fabergé.

Tvillingsystrarna Kim och Kate är lika som bär, men annars varandras totala motsatser. Kim är skötsam universitetsstudent medan Kate är modell med missbruksproblem. För att hjälpa sin syster lägger Kim in henne på en avgiftningsklinik och tar hennes plats i Paris drog- och kärleksfyllda modevärld.

Berättelsen om två föräldralösa barn som kommer till Nova Scotia för att bo hos sin farfar. Han är en sträng och bitter man som plågas av sin ende sons död. Snart reds alla missförstånd ut och familjen och det splittrade lilla samhället förenas igen.

Showing all 7 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner