Featured

Francesca växer upp på en ödslig gård med en mamma som varit kirurg och lärt henne att förstå människokroppen och att vara likgiltig inför döden. En kväll besöker en mystisk gestalt huset. Fasansfulla händelser traumatiserar Francesca för livet men väcker också en nyfikenhet hos henne som leder henne in i mörkret.

Featured

Katie Kampenfelt är vacker, vild, rolig och… vilsen. Hon tar ett sabbatsår från college för att ta reda på vem hon egentligen är, och gör sin dagbok offentlig på en anonym blogg. Ganska snart börjar de olika läsarna undra vem som döljer sig bakom denna brutalt ärliga blogg, och så småningom leder sökandet till att mörka delar av Katie Kampenfelts förflutna börjar komma upp till ytan …

Featured

19-åriga Mike dras mellan två världar. Uppväxt i en liten by utan några speciella framtidsplaner, när han plötsligt får ett halvt stipendium till NYU. En dröm, men pengarna måste jobbas in. Att hinna med de akademiska studierna samtidigt som pengarna ska rulla in blir inte det enda problemet för Mike. På NYU träffar han vackra, smarta Kathy, men Mike har lovat sin granne och flickvän sen många år att gifta sig med henne. Valen är svåra, och konsekvenserna många då Mike vänder ryggen emot allt han vet och känner till, på strävan efter ett nytt liv.

Hur mycket man än försöker stå emot så har man vissa saker i blodet. I en värld där pengar, vapen och droger är ett sätt att leva strider två ärkefiender om kärlek och makt. En rentvådd Ryan (Michael Rodrick) lämnar fängelset och upptäcker att kvinnan som han älskar har gift sig med hans fiende Vincent (Jonathan LaPaglia). Gamla hemligheter bubblar upp till ytan. Ställd inför risken att förlora allt han håller kärt tvingas Ryan lära sig att man ibland måste välja det minst onda av två onda ting.

Showing all 4 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner