Featured

Henry McBride, en alkoholiserad cowboy accepterar tveksamt ett jobb på en ranch, där ägaren ber honom att träna en orolig mustang. Snart konfronterar Henry sina demoner under tiden som han bygger en vänskap med djuret.

Featured

I slutet av 1800-talet åker den unge skotten Jay till Amerika på jakt efter kvinnan han älskar. Hon och hennes far är på flykt då de begick ett brott, och har nu en stor belöning på sina huvuden. Jay får hjälp av den hårdföre prisjägaren Silas, som i hemlighet vill åt pengarna. Det är han dock inte ensam om,då ryktet spridit sig och flera andra prisjägare jagar samma belöning. Love and Death är en stor film om kärlek och våldsam död i sann Tarantino-anda.

Featured

En film som utspelar sig I Vilda Västern under The Yukon Gold Rush där vi möter två bröder som ger sig ut på en resa för att samla in en belöning och på det sättet rädda sina respektive hem, men vad som händer dem på den resan är mer än vad de är förberedda på och kanske mer än vad de faktiskt tjänar på sitt äventyr och sin resa.

Featured

Filmen utspelar sig under de sista dagarna av det amerikanska inbördeskriget. Augusta träffar på två fulla soldater som är på plundringståg. Hon lyckas fly männen och skyndar sig tillbaka till den ensligt belägna gården hon delar med sin syster Louise och deras kvinnliga slav Mad. När soldaterna spårar upp Augusta för att hämnas, tvingas de tre kvinnorna försvara sig själva och sitt hem.

Featured

I slutet av 1800-talet försöker en före detta prostituerad kvinna att starta ett nytt liv tillsammans med sin make i New Mexicos ödemarker. Men mötet med en sadistisk religiös ledare förändrar hennes liv och leder till en blodig jakt efter hämnd. Hon får dessutom hjälp av en sheriff som visar sig vara ganska brutal.

Helvetet har kommit till Burning Bush. Orsaken är ett avtal med Djävulen som gjorts för länge sedan. Nu måste de kämpa för sina liv när Djävulen försöker skörda deras själar som han lovades.

John är ute efter att hämnas på den man som mördade hans far och med hjälp av en falsk guldtransport lyckas han lura fram den skyldige. När de står öga mot öga visar det sig att mördaren är bror till kvinnan John älskar. Dawn Rider är en nyinspelning av John Wayne-klassikern från 1935, Vilda Västern har aldrig varit hårdare!

Featured

Armando Alvarez är den lite tröge men snälle fårfarmaren som en dag upptäcker att gangsters och drogbaroner använder hans pappas mark för sina olagliga aktiviteter. När han dessutom upptäcker att hans mer världsvane bror Raul har gjort en deal med den värsta sortens avskum – den livsfarliga La Onza – måste Alvaro smida en plan för att rädda sin fars mark och upprätta sin egen heder.

En lång, ståtlig främling klädd i vitt sätter igång en serie händelser medan han reciterar Edgar Allen Poes dikt ”Eldorado”, som kommer att ha en viss effekt på de som är på väg mot den mytomspunna staden.

Featured

Western 1845. Vi följer tre familjer medan de försöker ta sig genom the Oregon Trail med hopp om att finna ett bättre liv på nordvästra stillahavskusten. Deras redan så förrädiska resa blir ännu mer ansträngande när deras guide, bergsbestigaren Stephen Meek, insisterar på att ta en alternativ väg som han vet är kortare. Detta resulterar i att gruppen går vilse, och med stor motvilja förlitar dom sig på en indian som de träffar på vägen.

Den unga kvinnan Juliette Bath som ger sig ut på en farlig resa genom Mexiko och Texas för att hämta hem sin älskade, banditen Ransom Pride. Hon är fast besluten att hämta hem hans kropp och ge honom en värdig begravning, men hon möter många hinder på vägen, inklusive en rivaliserande bandit och en riktig cowboy. Filmens handling utspelar sig i vilda västern omkring år 1900.

Featured

Den sanna historien om The Donner Party, en grupp nybyggare som under 1840-talet försöker nå Kalifornien via en genväg genom Sierra Nevada-bergen. När karavanen hamnar vilse i en snöstorm bestämmer de sig för att forma en räddningsgrupp som ger sig iväg efter hjälp. Men snart sinar provianten, kylan tar överhanden och hjältarna tvingas till det ofattbara.

Featured

Lucky Luke är den orädde västernhjälten som alltid kämpat för att bringa lag och ordning i vilda västern – mytomspunnen som "mannen som drar snabbare än sin egen skugga". Nu har han lagt revolvern på hyllan, men när presidenten ber honom om hjälp sadlar Luke på sin trogne vapendragare Jolly Jumper och beger sig till det laglösa Daisy Town för att röja upp bland skurkar och banditer. På vägen möter han flera av sina ärkefiender, däribland Jesse James och Billy the Kid, som alla tävlar om en plats i historieböckerna som den som slutligen besegrade den legendariske Lucky Luke.

 

Reese Paxton är en före detta sydstatssoldat som nu arbetar som förman på en bomullsplantage, där han leder de före detta slavarnas arbete. Det är ett bra arbete och han visar de fria arbetarna respekt. Men allt spårar ur när sonen till stadens domare trakasserar arbetarna och försöker sätta dit Reese för mord.

Ray har precis släppts från fängelset. När han återvänder hem upptäcker han att hans barndoms landsbygd har förvandlats och staden kryper allt tätare inpå. Ray beger sig till en gård som hans gamla kompis Pete har. Samtidigt köper en man vid namn Sonny upp allt land han kan komma över för att anlägga en golfbana. En av de gårdar han är ute efter tillhör en av Rays tidigare flickvänner. Ray tänker ut en plan för att stoppa Sonny en gång för alla. Ett felsteg – och Ray riskerar att hamna bakom lås och bom igen.

Featured

Året är 1857. Ett godståg från Arkansas och en grupp mormoner från Cedar City i Utah kolliderade tragiskt och två människor blev omedelbart förälskade. Jonathan Samuelsons hjärta greps ögonblickligen när han såg den vackra unga kvinnan på vagnen; Emily Hudson blev lika lockad av den unge mormonen som hade en god själ och ett magiskt sätt att handskas med hästar.

Featured

1880-talets Australien är en laglös tid. Efter en våldsam skottlossning lyckas sheriffen kapten Stanley (Ray Winstone) arrestera bröderna Charlie (Guy Pearce) och Mikey Burns, som tillsammans med den äldste, galne brodern är efterlysta för ett fruktansvärt brott. Men äldste brodern Arthur (Danny Huston) är inte där och kapten Stanley kommer med ett lika hjärtlöst som desperat förslag – om Charlie hittar och mördar sin äldre bror så blir de fria. Men om han vägrar kommer minstingen Mikey avrättas genom hängning. Så utan ett egentligt val beger sig Charlie ut i det australiska vilda med uppdraget att offra en bror för att rädda en annan.

Kapten Stanley vill skydda sin hustru Martha (Emily Watson). Han längtar efter brittisk ordning och vill civilisera det ogästvänliga landet. Men andra längtar efter frihet och den oundvikliga uppgörelsen närmar sig – en uppgörelse där blod, lojalitet, kärlek och hämnd står i centrum.

Följ med Little Joe och hans rotar och franska ärtbröder på ett äventyr som tar dem från ett övergivet gruvschakt hela vägen till Dodge Ball City – med Little Joes tro som testas varje steg på vägen! Detta är en berättelse från vilda västern som lär oss att behålla tron när vi står inför svårigheter. Yee-haw!

Featured

Två prisjägare som är bröder och dessutom hatar varandra försöker laga deras förhållande när deras mor bjuder hem de över julen. Skillnaden mellan bröderna är att den ena specialiserar sig på att frita fångar, medans den andra jagar dessa fångarna. Bröderna slår sig ihop för att fånga en skurk, men misstas själva för skurkar efter ett bankrån.

Featured

Detta är den verkliga historien om Josephine Monaghan, en ung kvinna från mitten av 1800-talet som kastas ut från sina föräldrars hem efter att ha blivit förförd av familjens porträttfotograf och fött ett oäkta barn. Josephine lär sig snabbt att ung, kvinna, vacker och ensam är en dålig kombination för livet i vilda västern. I sin desperation efter att överleva klär sig Josephine ut till ”Jo”, en ung man, och kämpar för att skapa sig ett liv i en gruvstad vid gränsen. Kan ”Lilla Jo” leva och älska utan att avslöja sin hemlighet?

Featured

Terence Hill spelar Luke, en låtsascowboy som bara äger ett par stövlar och en häst. Vännen Moose sitter i fängelse och ber honom att ta hand om hans son, mark och hus. De reser genom Arizona. En galen långtradarchaffis och en helikopter jagar dem, men inte ens sheriffen vill hjälpa dem. Ett gäng fastighetshajar försöker lura av dem hus och mark. Kaoset är ett faktum när ett mc-gäng plötsligt kommer till deras undsättning.

Vilda västerns snabbaste revolverman är tillbaka och han är minst lika galen som förut. Joe Thanks har en revolver full med sand och en plan som ska ge honom 300000 dollar. Han drar sig inte för att sova mitt på gatan och tänker inte låta någon förstöra hans plan.

Featured

Revolverhjälten Nobody är både snabb på avtryckaren och rapp i käften. Vid sin sida har han kompanjonen Beauregard, en ärrad revolverman på jakt efter sin brors mördare. Tillsammans levererar de skrattsalvor och kavalkader av kulor när de ställs mot 150 vilda revolvermän – samtidigt! Mitt namn är Nobody är en westernkomedi regisserad av legenden Sergio Leone.

Efter att ha blivit våldtagen och förlorat sin man svär Hannie att hämnas på sina förövare. Hon har en vilja av stål, men hon saknar det rätta handlaget – tills hon möter en prisjägare på genomresa, som lär henne att skjuta och hantera en revolver. Sedan ger sig Hannie ut för att skipa rättvisa. Christopher Lee spelare en sympatisk vapensmed som hjälper Hannie.

Västerns värsta vildhjärnor rider tillsammans igen! Den här gången tror alla att de skall slå sig på en karriär som västerns värsta banditer. Hur kan någon tro att de här slashasarna i själva verket är hemliga poliser som är ute efter ett storsmugglande banditgäng. Trinity och hans bror Bambino hamnar genast i en våldsam knipa och till slut finns det bara två utvägar – antingen att ta till storslägga och ge alla skurkar så mycket däng som de någonsin tål eller låta puffrorna gå glödheta och tvinga begravningsentreprenörerna att jobba övertid. Bröderna Trinity slår till igen i den enda riktiga västernfilmen.

Featured

Han har en käft lika väloljad som hans revolver. Han har ett rykte lika smutsigt som kläderna han rider i. Han säger att han är en fredens man – men vem vågar tro honom? Hans namn är Trinity – Djävulens högra hand. I stan träffar han sin ohängde bror Bambino och de kommer i bråk med den skurkaktige Majoren som försöker ta över stan men Trinity och Bambino möter det med det enda språk som bovar förstår – kulor och storsmockor.

Doc (Terence Hill) är en fredlig revolverman tills han en dag blir överfallen av tjuvar som försöker stjäla hans mark där det finns gott om guld. Sårad söker han skydd hos en grupp cirkusartisten som ger honom vård och tak över huvudet. Tjuvarna ger dock inte upp, utan bryter sig in och dödar en av akrobaterna. Tillsammans med Cirkusdirektören kräver Doc hämnd och med hjälp av Hearp (Bud Spencer) och en skicklig revolverman som kallas Baby Doll gör han sig redo att återställa ordningen i den gudsförgätna hålan…

Under det amerikanska inbördeskriget rider sju unga våghalsar genom landet för att ta värvning. Längs vägen råkar de ut för en lång rad äventyr, alltmedans deras brödraband stärks. Men ju närmare slagfälten de kommer, desto mer börjar de tvivla på sitt beslut …

I 1910-talets USA börjar cirkusdirektören Matt Masters (John Wayne) få problem. Ingen tycks längre vara intresserad av att se hans clowner, jonglörer och vilda djur. Tillsammans med sin adoptivdotter Toni (Claudia Cardinale) beslutar han sig därför att flytta sin show till Europa.
När cirkusen anländer till Barcelonas hamn välkomnas de med pompa och ståt. Men mitt under festyran sker en katastrof. Fartyget sjunker ? med tält, kassaskåp och hela konkarongen! Förtvivlat inser Matt att han inte ens har pengar att ge sina anställda en bit mat. Men så får han en vansinnig idé. Han tänker sätta upp en ny circus ? en Vilda Västern-show! Men först måste han lära sig något han inte gjort på många, många år ? att utföra halsbrytande cirkuskonster!

Featured

En enkel diligensresa kompliceras av att Apacheindianerna, med Geronimo i spetsen är på krigsstigen. Passagerarna på bussen är bland annat en berusad läkare, två kvinnor, en bankchef som har lyft med sin klients pengar och den berömda Ringo Kid.

Två unga postmän börjar konkurrera om att leverera posten mellan två städer. De försöker båda att vara snabbare än den andre, men en av dem försöker också stjäla posten från den andre. I slutet av filmen lyckas de äntligen leverera posten och blir hjältar.

John Ashley är en ung före detta soldat som jobbar för att hitta de som ansvarar för att stjäla och förfalska USAs mynt. Tillsammans med sin partner, agenten LaFarge, går han undercover för att avslöja skurkarna. De möter hårda motståndare på vägen och tar sig in i en farlig kulle, Paradise Canyon, för att ta reda på sanningen. En storslagen och spännande historia om fiender och vänner som alla strävar efter att få rättvisa.

Showing 1–32 of 35 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner