Featured

Henry McBride, en alkoholiserad cowboy accepterar tveksamt ett jobb på en ranch, där ägaren ber honom att träna en orolig mustang. Snart konfronterar Henry sina demoner under tiden som han bygger en vänskap med djuret.

Featured

I slutet av 1800-talet åker den unge skotten Jay till Amerika på jakt efter kvinnan han älskar. Hon och hennes far är på flykt då de begick ett brott, och har nu en stor belöning på sina huvuden. Jay får hjälp av den hårdföre prisjägaren Silas, som i hemlighet vill åt pengarna. Det är han dock inte ensam om,då ryktet spridit sig och flera andra prisjägare jagar samma belöning. Love and Death är en stor film om kärlek och våldsam död i sann Tarantino-anda.

Featured

En film som utspelar sig I Vilda Västern under The Yukon Gold Rush där vi möter två bröder som ger sig ut på en resa för att samla in en belöning och på det sättet rädda sina respektive hem, men vad som händer dem på den resan är mer än vad de är förberedda på och kanske mer än vad de faktiskt tjänar på sitt äventyr och sin resa.

Featured

Filmen utspelar sig under de sista dagarna av det amerikanska inbördeskriget. Augusta träffar på två fulla soldater som är på plundringståg. Hon lyckas fly männen och skyndar sig tillbaka till den ensligt belägna gården hon delar med sin syster Louise och deras kvinnliga slav Mad. När soldaterna spårar upp Augusta för att hämnas, tvingas de tre kvinnorna försvara sig själva och sitt hem.

Helvetet har kommit till Burning Bush. Orsaken är ett avtal med Djävulen som gjorts för länge sedan. Nu måste de kämpa för sina liv när Djävulen försöker skörda deras själar som han lovades.

John är ute efter att hämnas på den man som mördade hans far och med hjälp av en falsk guldtransport lyckas han lura fram den skyldige. När de står öga mot öga visar det sig att mördaren är bror till kvinnan John älskar. Dawn Rider är en nyinspelning av John Wayne-klassikern från 1935, Vilda Västern har aldrig varit hårdare!

Featured

Armando Alvarez är den lite tröge men snälle fårfarmaren som en dag upptäcker att gangsters och drogbaroner använder hans pappas mark för sina olagliga aktiviteter. När han dessutom upptäcker att hans mer världsvane bror Raul har gjort en deal med den värsta sortens avskum – den livsfarliga La Onza – måste Alvaro smida en plan för att rädda sin fars mark och upprätta sin egen heder.

En lång, ståtlig främling klädd i vitt sätter igång en serie händelser medan han reciterar Edgar Allen Poes dikt ”Eldorado”, som kommer att ha en viss effekt på de som är på väg mot den mytomspunna staden.

Featured

Western 1845. Vi följer tre familjer medan de försöker ta sig genom the Oregon Trail med hopp om att finna ett bättre liv på nordvästra stillahavskusten. Deras redan så förrädiska resa blir ännu mer ansträngande när deras guide, bergsbestigaren Stephen Meek, insisterar på att ta en alternativ väg som han vet är kortare. Detta resulterar i att gruppen går vilse, och med stor motvilja förlitar dom sig på en indian som de träffar på vägen.

Den unga kvinnan Juliette Bath som ger sig ut på en farlig resa genom Mexiko och Texas för att hämta hem sin älskade, banditen Ransom Pride. Hon är fast besluten att hämta hem hans kropp och ge honom en värdig begravning, men hon möter många hinder på vägen, inklusive en rivaliserande bandit och en riktig cowboy. Filmens handling utspelar sig i vilda västern omkring år 1900.

Featured

Den sanna historien om The Donner Party, en grupp nybyggare som under 1840-talet försöker nå Kalifornien via en genväg genom Sierra Nevada-bergen. När karavanen hamnar vilse i en snöstorm bestämmer de sig för att forma en räddningsgrupp som ger sig iväg efter hjälp. Men snart sinar provianten, kylan tar överhanden och hjältarna tvingas till det ofattbara.

Featured

Lucky Luke är den orädde västernhjälten som alltid kämpat för att bringa lag och ordning i vilda västern – mytomspunnen som "mannen som drar snabbare än sin egen skugga". Nu har han lagt revolvern på hyllan, men när presidenten ber honom om hjälp sadlar Luke på sin trogne vapendragare Jolly Jumper och beger sig till det laglösa Daisy Town för att röja upp bland skurkar och banditer. På vägen möter han flera av sina ärkefiender, däribland Jesse James och Billy the Kid, som alla tävlar om en plats i historieböckerna som den som slutligen besegrade den legendariske Lucky Luke.

 

Reese Paxton är en före detta sydstatssoldat som nu arbetar som förman på en bomullsplantage, där han leder de före detta slavarnas arbete. Det är ett bra arbete och han visar de fria arbetarna respekt. Men allt spårar ur när sonen till stadens domare trakasserar arbetarna och försöker sätta dit Reese för mord.

Featured

Året är 1857. Ett godståg från Arkansas och en grupp mormoner från Cedar City i Utah kolliderade tragiskt och två människor blev omedelbart förälskade. Jonathan Samuelsons hjärta greps ögonblickligen när han såg den vackra unga kvinnan på vagnen; Emily Hudson blev lika lockad av den unge mormonen som hade en god själ och ett magiskt sätt att handskas med hästar.

Featured

1880-talets Australien är en laglös tid. Efter en våldsam skottlossning lyckas sheriffen kapten Stanley (Ray Winstone) arrestera bröderna Charlie (Guy Pearce) och Mikey Burns, som tillsammans med den äldste, galne brodern är efterlysta för ett fruktansvärt brott. Men äldste brodern Arthur (Danny Huston) är inte där och kapten Stanley kommer med ett lika hjärtlöst som desperat förslag – om Charlie hittar och mördar sin äldre bror så blir de fria. Men om han vägrar kommer minstingen Mikey avrättas genom hängning. Så utan ett egentligt val beger sig Charlie ut i det australiska vilda med uppdraget att offra en bror för att rädda en annan.

Kapten Stanley vill skydda sin hustru Martha (Emily Watson). Han längtar efter brittisk ordning och vill civilisera det ogästvänliga landet. Men andra längtar efter frihet och den oundvikliga uppgörelsen närmar sig – en uppgörelse där blod, lojalitet, kärlek och hämnd står i centrum.

Featured

Howard Spence (Sam Shepard) har sett bättre dagar. En gång en stor western-filmstjärna, nu dränker han sin avsky för sitt själviska och misslyckade liv med alkohol, droger och unga kvinnor. Om han skulle dö nu skulle ingen fälla en tår över honom, det är den sorgliga sanningen. Tills Howard en dag får veta att han kan ha ett barn någonstans där ute. Själva idén verkar vara en stråle av hopp om att hans liv inte var förgäves. Så han ger sig ut för att hitta den där unga mannen eller kvinnan. Han upptäcker ett helt liv som han har missat.

Följ med Little Joe och hans rotar och franska ärtbröder på ett äventyr som tar dem från ett övergivet gruvschakt hela vägen till Dodge Ball City – med Little Joes tro som testas varje steg på vägen! Detta är en berättelse från vilda västern som lär oss att behålla tron när vi står inför svårigheter. Yee-haw!

Featured

Två prisjägare som är bröder och dessutom hatar varandra försöker laga deras förhållande när deras mor bjuder hem de över julen. Skillnaden mellan bröderna är att den ena specialiserar sig på att frita fångar, medans den andra jagar dessa fångarna. Bröderna slår sig ihop för att fånga en skurk, men misstas själva för skurkar efter ett bankrån.

Featured

Detta är den verkliga historien om Josephine Monaghan, en ung kvinna från mitten av 1800-talet som kastas ut från sina föräldrars hem efter att ha blivit förförd av familjens porträttfotograf och fött ett oäkta barn. Josephine lär sig snabbt att ung, kvinna, vacker och ensam är en dålig kombination för livet i vilda västern. I sin desperation efter att överleva klär sig Josephine ut till ”Jo”, en ung man, och kämpar för att skapa sig ett liv i en gruvstad vid gränsen. Kan ”Lilla Jo” leva och älska utan att avslöja sin hemlighet?

Featured

Terence Hill spelar Luke, en låtsascowboy som bara äger ett par stövlar och en häst. Vännen Moose sitter i fängelse och ber honom att ta hand om hans son, mark och hus. De reser genom Arizona. En galen långtradarchaffis och en helikopter jagar dem, men inte ens sheriffen vill hjälpa dem. Ett gäng fastighetshajar försöker lura av dem hus och mark. Kaoset är ett faktum när ett mc-gäng plötsligt kommer till deras undsättning.

Vilda västerns snabbaste revolverman är tillbaka och han är minst lika galen som förut. Joe Thanks har en revolver full med sand och en plan som ska ge honom 300000 dollar. Han drar sig inte för att sova mitt på gatan och tänker inte låta någon förstöra hans plan.

Efter att ha blivit våldtagen och förlorat sin man svär Hannie att hämnas på sina förövare. Hon har en vilja av stål, men hon saknar det rätta handlaget – tills hon möter en prisjägare på genomresa, som lär henne att skjuta och hantera en revolver. Sedan ger sig Hannie ut för att skipa rättvisa. Christopher Lee spelare en sympatisk vapensmed som hjälper Hannie.

Featured

Han har en käft lika väloljad som hans revolver. Han har ett rykte lika smutsigt som kläderna han rider i. Han säger att han är en fredens man – men vem vågar tro honom? Hans namn är Trinity – Djävulens högra hand. I stan träffar han sin ohängde bror Bambino och de kommer i bråk med den skurkaktige Majoren som försöker ta över stan men Trinity och Bambino möter det med det enda språk som bovar förstår – kulor och storsmockor.

Doc (Terence Hill) är en fredlig revolverman tills han en dag blir överfallen av tjuvar som försöker stjäla hans mark där det finns gott om guld. Sårad söker han skydd hos en grupp cirkusartisten som ger honom vård och tak över huvudet. Tjuvarna ger dock inte upp, utan bryter sig in och dödar en av akrobaterna. Tillsammans med Cirkusdirektören kräver Doc hämnd och med hjälp av Hearp (Bud Spencer) och en skicklig revolverman som kallas Baby Doll gör han sig redo att återställa ordningen i den gudsförgätna hålan…

Under det amerikanska inbördeskriget rider sju unga våghalsar genom landet för att ta värvning. Längs vägen råkar de ut för en lång rad äventyr, alltmedans deras brödraband stärks. Men ju närmare slagfälten de kommer, desto mer börjar de tvivla på sitt beslut …

I 1910-talets USA börjar cirkusdirektören Matt Masters (John Wayne) få problem. Ingen tycks längre vara intresserad av att se hans clowner, jonglörer och vilda djur. Tillsammans med sin adoptivdotter Toni (Claudia Cardinale) beslutar han sig därför att flytta sin show till Europa.
När cirkusen anländer till Barcelonas hamn välkomnas de med pompa och ståt. Men mitt under festyran sker en katastrof. Fartyget sjunker ? med tält, kassaskåp och hela konkarongen! Förtvivlat inser Matt att han inte ens har pengar att ge sina anställda en bit mat. Men så får han en vansinnig idé. Han tänker sätta upp en ny circus ? en Vilda Västern-show! Men först måste han lära sig något han inte gjort på många, många år ? att utföra halsbrytande cirkuskonster!

Featured

En enkel diligensresa kompliceras av att Apacheindianerna, med Geronimo i spetsen är på krigsstigen. Passagerarna på bussen är bland annat en berusad läkare, två kvinnor, en bankchef som har lyft med sin klients pengar och den berömda Ringo Kid.

Två unga postmän börjar konkurrera om att leverera posten mellan två städer. De försöker båda att vara snabbare än den andre, men en av dem försöker också stjäla posten från den andre. I slutet av filmen lyckas de äntligen leverera posten och blir hjältar.

John Ashley är en ung före detta soldat som jobbar för att hitta de som ansvarar för att stjäla och förfalska USAs mynt. Tillsammans med sin partner, agenten LaFarge, går han undercover för att avslöja skurkarna. De möter hårda motståndare på vägen och tar sig in i en farlig kulle, Paradise Canyon, för att ta reda på sanningen. En storslagen och spännande historia om fiender och vänner som alla strävar efter att få rättvisa.

John Mason, spelad av John Wayne, är en cowboy som söker upp sin far efter att hans mor har dött. På vägen stöter han på en förbrytare som försöker ta livet av honom. John försöker hålla sig undan, men till sist tvingas han ta upp kampen för att rädda sin far och förhindra att förbrytaren skadar andra. Med hjälp av sin vän Bill och kärleken till Mary, som också är drabbad av förbrytaren, lyckas John återställa rättvisa.

När den lilla staden Yucca City gång efter annan plågas av Polka Dot-banditen är det upp till sheriff John Carruthers (John Wayne) att rädda staden och vinna den vackra Betty Masons (Eleanor Hunt) hand.

John Wayne spelar rollen som John Brant som är en förbrytare som har flytt från fängelset. Efter att ha undkommit från polisen hamnar han i en liten stad där han möter en rik familj som lider av ett korrupt och orättvist förtryck. För att rädda familjen från orättvisor tar John upp kampen mot stadens hårdföra sheriff. John sätter ingen tro på rättvisa, men han inser att han inte har något val annat än att försöka hämnas de orättvisor som staden har utsatt familjen för.

Showing all 32 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner