Featured

Den legendariska operastjärnan Irene Adler hotar att förstöra kungen av Böhmens rykte med bevis på deras olagliga affär. Beviset? Ett fotografi. Hennes lösen? Konungens hand i äktenskapet. Men Sherlock Holmes känner inte bara till Irene från det förflutna, han vet också att manipulationens drottning aldrig skulle ta till ett så vanligt brott. Efter att ha avslöjat sina sanna ambitioner drar Holmes den listiga sångerskan in i ett välmatchat spel med katt och råtta.

Featured

Sherlock Holmes måste finna förklaringen till varför ett antal billiga speldosor är så värdefulla att folk begår mord för att få tag på dem.

Featured

Sherlock Holmes och hans assistent doktor Watson vaktar en ovärderlig diamant på ett tåg mellan London och Edinburgh. Men under resans gång mördas ägaren och diamanten stjäls. Holmes måste nu använda allt sitt skarpsinne för att lösa fallet och få fast mördaren.

Featured

Fem mordoffer, som saknar ett finger, Holmes som spårar den onda professorn Moriarty. Men den här gången sätter Moriarty Holmes i en trance från vilken han aldrig får vakna.

Featured

Det brittiska flygministeriet vill komma åt ett nytt hemligt raketsikte som en schweizisk vetenskapsman uppfunnit. Det vill Gestapo också, men Sherlock Holmes klär ut sig och lyckas lura dem. Tyskarna anlitar Holmes ärkefiende Moriarty som kidnappar uppfinnaren.

Showing all 5 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner