Under andra världskriget krossar tyska styrkor amerikanerna vid ”Battle of Kasserine Pass”. En ensam sergeant, Roland Rothach, blir separerad från sin pluton i ökenen i Nordafrika. Han blir fångad av tyska soldater och han blir tvingad att möta sin värsta rädsla. Rädsla som jagar honom långt efter kriget slutar.  När han åtveränder hem, så kämpar han med flashbacks av fasorna och trauman han upplevde, ett misslyckande äktenskap och ensamhetens tomhet.

1945 är en bataljon tyska soldater inringade av allierade styrkor i en liten stad i Alsace. De kämpar ursinnigt för att bryta sig ut och förena sig med andra tyska enheter men ett kompani franska fallskärmssoldater slåss om varje meter till fruktansvärda förluster och offrar allt för att tyskarna inte skall lyckas.

En kille får sitt öga stulet. Med det väcks Frankensteins monster till liv. Av misstag hamnar de i en tidsportal som skickar dem till det amerikanska inbördeskriget.

Två år i utbrottet kämpar de återstående människorna dag för dag för överlevnad. Medans de smittade är mer aktiva på natten så söker tre personer säkert skydd, men med få tillgångar kommer de vara lyckliga att göra det levande.

Den före detta polisen Ray har startat ett nytt liv och försöker hålla sig borta från trubbel. Ray har tidigare suttit inne i samband med en muthärva men arbetar nu som utkastare för strippklubben ”House of the Rising Sun”. På Halloween blir strippklubben rånad ochägarens son blir ihjälskjuten. Ray måste nu gå till botten med rånet eftersom både maffian och polisen börjar närma sig honom …

Featured

Den irländske boxaren Sean har svurit att aldrig mer gå en match, efter att ha orsakat sin väns död i ringen. Men när hans son drabbas av en ovanlig hjärtsjukdom, tvingas han slåss för pengar – denna gång utan handskar, i stenhårda undergroundfighter …

Den självmordsbenägne psykiatrikern har kämpat med sin egen psykiska hälsa i åratal och har till och med försökt ta sitt eget liv flera gånger. Trots sin profession har han aldrig kunnat hitta någon form av lindring eller hjälp för sin ångest och depression. Knarkande och mordbenägne polisen har inte heller varit en skön syn. Han har gått långt för att tillfredsställa sin egen vinning, inklusive att ta livet av personer som står i hans väg. Frågan är hur dåliga människor de här två individerna kan bli och fortfarande bli förlåtna? Är det möjligt för dem att någonsin kunna be om ursäkt och få tillräckligt med hjälp för att förändra sina liv och göra rätt?

Inga känslor. Ingen rädsla. Ingen smärta. De var de perfekta soldaterna för att skydda mänskligheten – tills drönarpolisen blev den perfekta fienden. Tallis, en cyberförbättrad soldat, räddar en rebellskönhet och lär henne att slåss och tänka som en maskin.

Showing all 8 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner