Featured

TV-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man, Gary, kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru. Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är redo att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till ”the dudes group” för att dämpa paniken och få stöd.

Vissa vänner är närmare än bröder, för Raymo, Alfonso och Danny är det allt de vet. Att växa upp i en L.A.-barrio (bostadsområde) är en daglig kamp för överlevnad. Men livet på gatan kommer snart att få alla tre pojken att inse, det finns konsekvenser som följer med de val vi gör. Berättelsen kretsar också kring ”Big Joe”, en cholo (mexikansk gangster), ex-con-con som precis släppts från fängelset och återvänt hem igen. Men den här gången med två ”strikes” och får han en tredje kommer han att skickas tillbaka till fängelse på livstid.

Featured

Kriget borde ha varit slut, men kampen för överlevnad har bara börjat. När den amerikanska marinens stridspilot Chris Burnett skjuts ner under ett spaningsuppdrag över Bosnien, måste han i en desperat kamp för sitt liv försöka undvika fientliga serbiska styrkor. När tiden är nära att rinna ut riskerar Burnetts befälhavare allt och påbörjar en dramatisk räddningsaktion som helt strider mot stränga NATO-direktiv, för att få hem en amerikansk hjälte?

Showing all 3 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner