I Demons 2 följer vi en grupp ungdomar, som tvingas söka skydd i ett bostadsområde. Plötsligt börjar oförklarliga och skrämmande händelserna att inträffa och det uppdagas att det fanns ett demoniskt nätverk som hade planerat att ta över hela staden. Gruppen slåss nu mot dessa onda krafter för att rädda sig själva och hela staden.

En dödsolycka i närheten av ett isolerat sekt samhälle. En änka som tröstas av besökare från staden. Blind vidskepelse, mordisk terror i natten och en mördare utan ansikte.

Featured

Fem vänner ger sig ut på landsbygden i Texas för att besöka en farfars grav. På vägen snubblar de över vad som verkar vara ett öde hus, bara för att upptäcka något något mycket obehagligt. Något beväpnat med en motorsåg …

En melankolisk Dracula plågas av svår abstinens eftersom jungfrublodet håller på att ta slut hemma i Rumänien. Han reser med sin trofaste betjänt till Italien för att råda bot på detta, men tyvärr visar det sig att de italienska adelsflickorna är allt annat än jungfrur – och allt håller på att gå riktigt illa.

Showing all 4 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner