Featured

Bathsheba Everdene är en stark och egensinnig kvinna som vägrar binda sig. Hon ärver en gård på den brittiska landsbygden och mot alla konventioner tar hon det uppseendeväckande beslutet att driva gården för egen hand. Hennes viljestyrka och envishet skall komma att få såväl tragiska följder som ödesdigra och livsavgörande konsekvenser.

Featured

En mindre grupp brittiska soldater i Afghanistan ger sig ut för att avlägsna ett talibanskt väghinder, när en av soldaterna råkar detonera en landmina i den uttorkade flodbädden. Soldatens ben sprängs bort och ett desperat räddningsuppdrag sätts genast igång. Filmen skildrar verkliga händelser och handlar om tapperhet, hjältemod och den ultimata uppoffringen.

Featured

Simon är en blyg man som lever i en isolerad tillvaro i en likgiltig värld. Han förbises på jobbet, föraktad av sin mamma, ignorerad av kvinnan i sina drömmar och känner sig maktlös att ändra någon av dessa saker. Ankomsten av den nya medarbetaren James rubbar balansen. James är både Simons exakta fysiska dubbelgång och hans motsats i övrigt: han är en självsäker och karismatisk. Till Simons fasa börjar James sakta ta över hans liv.

Showing all 3 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner