Mattia är ska flytta till sin pojkvän Eduard i Madrid för att inte behöva avslöja för sin familj att han är gay. Dagen innan hon åker till Spanien meddelar Eduard oväntat att han kommer för att hjälpa till med flytten och för att träffa Mattias familj som han tror vet allt om deras relation.

Featured

Ett episkt drama som spänner över tre generationer i den sicilianska staden Baarìa. Regissören Guiseppe Tornatore porträtterar sin egen hemstad och familj med stor passion och han lyckas åter trollbinda publiken med sin unika förmåga att skapa filmmagi.

Featured

1913 påbörjar familjen Mancuso sin resa till det förlovade landet, där ryktena säger att där finns floder med mjölk istället för vatten, morötter stora som kanoter och att det regnar guldmynt från träden. Men resan över havet är lång och svår. På den överfulla båten möter Salvatore den brittiska kvinnan Lucy. Hon reser ensam och är måltavla för giftassugna äldre män. Lucy söker skydd hos familjen Mancuso och tillsammans får de kämpa för att kunna bli medborgare i Amerika – Den nya världen.

Showing all 3 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner