Navy SEALS v Demons

Stacked_Blue 7 / 10 star 201785 min,

Jack County var som alla andra städer i Texas Bibelbälte. Det var en plats där din själ betydde mer än din lönecheck och där de små sakerna i livet betydde mest. Kyrkorna var lika vanliga som bensinstationer. Hörnbutiken och barberaren var vänliga grannar … tills demoner från helvetet visade sig och tog över staden. Nu finns det ingen stopp för dem. Och om de kan ta över Jack County, vad blir det nästa? Men när en grupp Navy SEALS skickas ut och tar hjälp av lokalbefolkningen för att ta tillbaka staden är det en tävling mot klockan för att rädda Jack County (och resten av mänskligheten).

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)
Undertexter: Svenska

Fun Facts of Movie

Zombie & Demon Collection

Stacked_Blue 7 / 10 star 201785 min,

Navy SEALS v Demons

Jack County var som alla andra städer i Texas Bibelbälte. Det var en plats där din själ betydde mer än din lönecheck och där de små sakerna i livet betydde mest. Kyrkorna var lika vanliga som bensinstationer. Hörnbutiken och barberaren var vänliga grannar … tills demoner från helvetet visade sig och tog över staden. Nu finns det ingen stopp för dem. Och om de kan ta över Jack County, vad blir det nästa? Men när en grupp Navy SEALS skickas ut och tar hjälp av lokalbefolkningen för att ta tillbaka staden är det en tävling mot klockan för att rädda Jack County (och resten av mänskligheten).

Stacked_Blue 4.683 / 10 star 201597 min,

Navy Seals vs. Zombies

En apokalyptisk actionfilm där en grupp högkvalificerade Navy Seals-soldater hamnar i ett tufft läge när de står öga mot öga med en armé av blodtörstiga och hämndlystna zombies som är både snabba och starka. Efter ett dödligt uppror i New Orleans där de försökt extrahera vicepresidenten Bentley tvingas soldaterna att kämpa både för sina egna liv och stadens överlevnad mot de odödliga.

Featured
Stacked_Blue 6.089 / 10 star 201498 min, ,

Wyrmwood: Road of the Dead

Jorden har blivit träffad av en komet och en zombie-epidemi har brutit ut. Endast en liten skara har klarat sig men de måste agera snabbt för att inte bli offer för dessa köttätande monster. Utan bränsle är dock deras flyktchanser lika med noll, men när de upptäcker att de odöda andas ut metangas kläcks idén att skapa ett zombiesäkert fordon drivet av zombiegas.

Featured
Stacked_Blue 5.674 / 10 star 201288 min, ,

Cockneys vs Zombies

Arbetarkvarteren i Londons East End är fulla av så kallade cockneys, lokalbefolkning kända för sin grova dialekt och råbarkade stil. Bland dem finns Andy och Terry, två godhjärtade men klantiga bröder som rånar en bank för att rädda sin morfars ålderdomshem. Men de får mer än polisen att tampas med – ett virus har svept in över stan och förvandlat invånarna till kötthungriga zombies. Lägg till ett gäng tjuriga pensionärer och du har en soppa övermäktig de flesta. Men cockneys är inte några man jävlas med i första taget – oavsett ålder.

Stacked_Blue 4.786 / 10 star 201192 min, ,

World of the Dead: The Zombie Diaries

En virusepidemi har förvandlat majoriteten av Jordens befolkning till köttätande zombies och det råder totalt kaos. En liten grupp soldater och civila har lyckats undkomma smittan och kämpar för att överleva. När de försöker nå den engelska kusten inser de att horderna av odöda inte är deras enda problem.

Stacked_Blue 4.882 / 10 star 201090 min, , ,

Survival of the Dead

En epidemi sprider sig bland befolkningen. Tusental faller offer för viruset, men snart skall det verkliga problemet uppdagas; de döda vägrar fortsätta vara just döda. Det driver runt horder av Zombies överallt och de är ute efter människokött. Hårdföre Sarge leder ett deserterat militärförband på jakt efter en fristad. Hans gäng tvingas välja sida; att döda allt i sin väg för att överleva eller försöka rädda det lilla liv som är kvar hos de levande döda!

Featured
Stacked_Blue 6.208 / 10 star 2009117 min, ,

The Revenant

Joey och Bart är bästa vänner på riktigt. I ur och skur, vått och torrt. Till och med efter att Bart dödats i Irak och återvänder som en revenant, en slags halvzombie som behöver färskt blod för att hindra att kroppen ruttnar, så ställer Joey upp för sin polare. Tillsammans ger de sig ut på jakt efter blod, och passar samtidigt på att göra något de länge drömt om – att rensa Los Angeles gator från oönskat slödder.

 

Featured
Stacked_Blue 5.95 / 10 star 200991 min, ,

Doghouse

En gravt störd och vansinnigt rolig kannibalskräckis där horder av zombiebrudar letar middagsmat i form av manskött. En grupp grabbar åker till en avlägsen by för att hjälpa sin kompis att hantera skilsmässan. Till gruppens stora förtjusning visar sig platsen vara fylld till bredden av heta pumor. Enda kruxet är att kvinnorna drabbats av ett mystiskt virus som förvandlat dem till manshatande, mordlystna hungriga vildkattor …

Stacked_Blue 3.9 / 10 star 200889 min, ,

The Vanguard

Världen är i kaos – de sista kända oljefälten är förlorade, överbefolkningen har nått kritiska nivåer och mänskligheten är snart ett minne blott. Mitt i denna undergångsmardröm planerar det väsen som är känt bara som Koncernen åtgärder för att avfolka jorden och avliva människor.

Men forskarna som ska göra det vidriga jobbet gör i ett sista desperat försök att rädda mänskligheten uppror och tar fram ett medel som reducerar människor till primitiva apliknande varelser. Så gott som blinda tvingas de förlita sig på sitt luktsinne och sin hörsel för att överleva och som vilda djur härjar de fritt och våldsamt ute på den folktomma landsbygden.

Stacked_Blue 4.452 / 10 star 200681 min, ,

The Zombie Diaries

Under 2000-talets första hälft började ett okänt virus spridas i tätbebyggda trakter. Inom några veckor hade det intagit hela planeten – från de minsta byarna till de största städerna. När värden dog kunde viruset återuppväcka kroppen tills den inte längre kunde livnära sig. Snart nog hemsöktes planeten av ett nytt hot – de odöda. Så inleds vår färd mot The Zombie Diaries dystopiska värld.

Stacked_Blue 2 / 10 star 200699 min, , ,

Nazi Zombies

I andra världskrigets slutskede kämpar en amerikansk trupp bakom fi endelinjen, när nazisterna sätter in sitt hemliga vapen. Genom fruktansvärda experiment har de lyckats skapa en armé av varulvar, zombies och muterade supersoldater som på egen hand kan eliminera hela plutoner. Nu måste ett fåtal tappra män hitta den djävulska hjärnan bakom operationen och stoppa hotet innan det är för sent …

Be the first to review “Navy SEALS v Demons”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner