The Raid 2

Stacked_Blue 7.632 / 10 star 2014150 min, ,

Efter att ha kämpat sig ut från ett hus fullt av gangsters gläder sig polisen Rama åt att kunna återgå till en normalt och lugnt liv, men ödet vill annorlunda. Ett nytt fall tvingar honom att arbeta under täckmantel i den undre världen för att skydda sin familj.

Fun Facts of Movie

Mixed Martial Arts-mästaren Iko Urwais är tillbaka i uppföljaren till actionsuccén The Raid: Redemption, som trollband recensenterna med kampscener i världsklass.

Martial art Collection

Featured
Stacked_Blue 7.632 / 10 star 2014150 min, ,

The Raid 2

Efter att ha kämpat sig ut från ett hus fullt av gangsters gläder sig polisen Rama åt att kunna återgå till en normalt och lugnt liv, men ödet vill annorlunda. Ett nytt fall tvingar honom att arbeta under täckmantel i den undre världen för att skydda sin familj.

Featured
Stacked_Blue 6.6 / 10 star 201395 min, ,

Ninja: Shadow of a Tear

Slåss mot alla och lita inte på någon; det är överlevnadsmottot för kampsportsmästaren Casey Bowman. Han söker hämnd för mordet på sin gravida hustru och den enda ledtråd han har att gå på är andra mordoffer som dödats på samma sätt. I jakten på mördaren slåss han både för att hämnas och för att själv överleva vilket lär honom att skärpa alla sina sinnen och att verkligen inte lita på någon.

Featured
Stacked_Blue 7.4 / 10 star 2011101 min, ,

The Raid: Redemption

Ett SWAT-team planerar att infiltrera ett bostadshus i Jakartas slum fyllt av stadens farligaste gangsters och mördare ledda av den ondskefulla ledaren Jama. Metodiskt tar de sig genom huset våning för våning tills de upptäcks av Jamas hantlangare. Snart är jägarna bytet och de i teamet som fortfarande lever måste ta sig igenom en hord av blodtörstiga gangsters för att en gång för alla sätta stopp för Jamas skräckvälde.

Featured
Stacked_Blue 6.645 / 10 star 2010106 min, , ,

Legend of the fist

1920-talets Shanghai är en stad under hård press, dels från de invaderande Japanska styrkorna, dels från den lokala maffian. Sju år efter att den legendariske Chen Zhen tros ha skjutits till död börjar en maskerad hämnare dyka upp på Shanghais gator på nätterna. Mannen visar sig vara ingen mindre än en förklädd Chen Zhen, som tagit upp kampen med såväl maffian som de ockuperande Japanerna.

Featured
Stacked_Blue 6 / 10 star 200982 min, , ,

Ninja

Den föräldralöse västerlänningen Casey har vuxit upp på en japansk ninjaskola. När hans sensei ger honom i uppdrag att föra en legendarisk klenod till New York och ärkefienden Masazuka dyker upp för att hämnas, måste Casey pröva sina färdigheter på liv och död …

Featured
Stacked_Blue 6.4 / 10 star 200898 min, ,

Ong Bak 2

Som tioårig pojke bevittnar Tien hur hans föräldrar blir brutalt mördade, och tvingas efter det leva på gatan. Efter att ha blivit omhändertagen och tränad av en grupp tjuvar, får Tien genom en slump chansen att hämnas på sina föräldrars mördare. En tävling ska hållas, där de bästa slagskämparna får tjäna under den man som stod bakom mordet på hans föräldrar. Tien klarar utmaningen och måste nu tålmodigt vänta på rätt tillfälle att utkräva sin hämnd.

Featured
Stacked_Blue 7.083 / 10 star 2005106 min, , ,

The Protector

I generationer har Khams släkt varit beskyddare av ett heligt djur som enligt legenden besitter magiska krafter. När en mystisk organisation ledd av den iskalla Madame Rose stjäl dyrgripen tvingas Kham att starta ett enmanskrig mot maffian. Ställd mot hundratals hantlangare som attackerar från BMX, rollerblades och knivbepansrade motorcyklar, avancerar han med armbågar och knän allt närmare maffians kärna och en spektakulär slutfight.

Featured
Stacked_Blue 7.1 / 10 star 2003105 min, ,

Ong bak: The Muay Thai Warrior

En helig Buddhastaty som kallas Ong-Bak stjäls från en thailändsk by och det blir snart den unge mannen Boontings uppgift att spåra förövarna och återta den religiösa skatten. På vägen måste Boonting använda sina grymma färdigheter i kampsporten Muay Thai för sin uppgörelse med fienden.

Stacked_Blue 4.8 / 10 star 199587 min, ,

The Redemption: Kickboxer 5

Matt Reeves är en amerikansk kampsportsmästare, som dragit sig tillbaka. När hans vän Johnny Styles blir mördad, bestämmer han sig för att använda sina färdigheter för att bekämpa den man som ligger bakom mordet – den fruktade Neega. Nu kommer Matt göra allting för att ta hämnd.

Be the first to review “The Raid 2”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner