Winds of the Wasteland

Stacked_Blue 5.4 / 10 star 193654 min

Två unga postmän börjar konkurrera om att leverera posten mellan två städer. De försöker båda att vara snabbare än den andre, men en av dem försöker också stjäla posten från den andre. I slutet av filmen lyckas de äntligen leverera posten och blir hjältar.

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)
Undertexter: Danska Finska Norska Svenska

Fun Facts of Movie

John Wayne Collection

Stacked_Blue 6.2 / 10 star 1964135 min,

Circus World

I 1910-talets USA börjar cirkusdirektören Matt Masters (John Wayne) få problem. Ingen tycks längre vara intresserad av att se hans clowner, jonglörer och vilda djur. Tillsammans med sin adoptivdotter Toni (Claudia Cardinale) beslutar han sig därför att flytta sin show till Europa.
När cirkusen anländer till Barcelonas hamn välkomnas de med pompa och ståt. Men mitt under festyran sker en katastrof. Fartyget sjunker ? med tält, kassaskåp och hela konkarongen! Förtvivlat inser Matt att han inte ens har pengar att ge sina anställda en bit mat. Men så får han en vansinnig idé. Han tänker sätta upp en ny circus ? en Vilda Västern-show! Men först måste han lära sig något han inte gjort på många, många år ? att utföra halsbrytande cirkuskonster!

Featured
Stacked_Blue 7.699 / 10 star 193996 min, , , ,

Stagecoach Run

En enkel diligensresa kompliceras av att Apacheindianerna, med Geronimo i spetsen är på krigsstigen. Passagerarna på bussen är bland annat en berusad läkare, två kvinnor, en bankchef som har lyft med sin klients pengar och den berömda Ringo Kid.

Stacked_Blue 5.4 / 10 star 193654 min

Winds of the Wasteland

Två unga postmän börjar konkurrera om att leverera posten mellan två städer. De försöker båda att vara snabbare än den andre, men en av dem försöker också stjäla posten från den andre. I slutet av filmen lyckas de äntligen leverera posten och blir hjältar.

Stacked_Blue 4.6 / 10 star 193552 min,

Guns along the Trail

John Ashley är en ung före detta soldat som jobbar för att hitta de som ansvarar för att stjäla och förfalska USAs mynt. Tillsammans med sin partner, agenten LaFarge, går han undercover för att avslöja skurkarna. De möter hårda motståndare på vägen och tar sig in i en farlig kulle, Paradise Canyon, för att ta reda på sanningen. En storslagen och spännande historia om fiender och vänner som alla strävar efter att få rättvisa.

Stacked_Blue 4.8 / 10 star 193552 min,

Cold Vengeance

John Mason, spelad av John Wayne, är en cowboy som söker upp sin far efter att hans mor har dött. På vägen stöter han på en förbrytare som försöker ta livet av honom. John försöker hålla sig undan, men till sist tvingas han ta upp kampen för att rädda sin far och förhindra att förbrytaren skadar andra. Med hjälp av sin vän Bill och kärleken till Mary, som också är drabbad av förbrytaren, lyckas John återställa rättvisa.

Stacked_Blue 5 / 10 star 193459 min,

Blue Steel

När den lilla staden Yucca City gång efter annan plågas av Polka Dot-banditen är det upp till sheriff John Carruthers (John Wayne) att rädda staden och vinna den vackra Betty Masons (Eleanor Hunt) hand.

Stacked_Blue 5.5 / 10 star 193354 min

An Innocent man

John Wayne spelar rollen som John Brant som är en förbrytare som har flytt från fängelset. Efter att ha undkommit från polisen hamnar han i en liten stad där han möter en rik familj som lider av ett korrupt och orättvist förtryck. För att rädda familjen från orättvisor tar John upp kampen mot stadens hårdföra sheriff. John sätter ingen tro på rättvisa, men han inser att han inte har något val annat än att försöka hämnas de orättvisor som staden har utsatt familjen för.

Be the first to review “Winds of the Wasteland”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner