, , , 1996-02-04 - 1996-02-04

Gulliver’s Travels

Newest Episode: 2

I denna tolkning av den älskade klassikern får Jonathan Swifts äventyrsberättelse, om en engelsman som på 1700-talet reser till bisarra platser, ett nytt liv.Miniserien omfattar alla de fyra berömda äventyrsböckerna. Vi får följa med Gulliver till Lilleputtland, Jättarnas land och tillslut till det vackra landet där han möter talande hästar, the Houynhnhms. Vi får också följa Gullivers kamp i att försöka bevisa att allt han upplevt är sant och att han är vid sina sinnens fulla bruk när han återvänder till London.

, , 2004-02-06 - 2007-07-21

Miffy and Friends

Newest Episode: 2

Miffy, den lilla kaninen och hennes vänner Snuffy, Farmer John, Poppy Pig och många andra hjälper barn att lära sig om färger, siffror, olika former och sånger samtidigt som de har kul att upptäcka världen runt dem.

, , 1976-01-05 - 1983-03-15

Paddington

Newest Episode: 26

Paddington är björnen i blå rock och hatt. Han älskar mackor med marmelad och fick sitt namn efter stationen i London där han hittades. Det här är hans äventyr. Tv-serie som bygger på de engelska barnböckerna.

, 1953-11-07

The Abbott and Costello Show

Newest Episode: 26
Abbott och Costello försöker utge sig för att vara två av världens främsta storviltjägare i Afrika när de i verkligheten har tur om de hittar Afrika på en jordglob. Deras skrytsamma berättelser avlyssnas av diamanttjuvar som tar med dem som vägvisare på en hemlig expedition in i det allra mörkaste Afrika. Deras enda hopp är nu att Afrika inte ska bli någon match för deras komiska timing. Denna underbara komedi för hela familjen är omsorgsfullt restaurerad och vi kan nu för första gången se komikerduon i färg fara fram genom djungeln som kryllar av lejon, markattor och till och med en jätteapa!
, , 1996-12-25 - 1996-12-25

The Enchanted World of Brambly Hedge

Newest Episode: 8
I många generationer har skogsmössen haft sitt hem på Björnbärsstigen i de täta, snåriga buskarna på anda sidan floden. Följ med in i musfamiljens spännande värld, baserad på en älskad barnbok av Jill Barklem. Vår på Björnbärsstigen: Äntligen har våren kommit, och skogsmössen på Björnbärsstigen firar med en alldeles särskild utflykt. Lille Vilfred fyller nämligen år. Men kloke musen Basil varnar för oväder? Sommar på Björnbärsstigen:  Det blir väldigt varmt i de snåriga buskarna på sommaren. Men kärleken spirar ändå. Mejerimusen Poppi är hemligt förälskad i Melmus, men ska de våga fria till varandra innan sommaren är slut? Höst på Björnbärsstigen:  Regnet ligger i luften den sista fina höstdagen. Alla är så upptagna med att ordna inför vintern, att ingen märker att stackars Nyckelblom har försvunnit. Hon har gått vilse i regnet."

Showing all 5 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner