2015-10-16 - 2015-10-16

Boy Machine

Newest Episode: 8

En svensk komediserie från 2015 om medlemmarna i Boy Machine, Sveriges största pojkband på nittiotalet, som 15 år efter splittringen återförenas för att ta över världen. Eller i alla fall Sverige. Comebacken visar sig vara svårare än väntat, och de medelålderskrisande männen måste övervinna såväl interna konflikter som allmänhetens ointresse innan de åter kan ta sikte på poptronen.

, , 2008-03-23 - 2009-03-15

Damernas detektivbyrå

Newest Episode: 6

Mma Ramotswe är inte vilken kvinna vem som helst. Hon är Botswanas första kvinnliga privatdetektiv, faktiskt Botswanas första detektiv över huvudtaget. Precious Ramotswes metoder är en smula okonventionella, men med klokhet, sunt förnuft och fenomenal förmåga att få folk att öppna sig hjälper hon vanliga människor med deras bekymmer. Förlupna äkta män, försvunna barn, falska pappor och stulna bilar är problem som Mma Ramotswe löser.

En show med skämt och misslyckade försök med magiska trick gjorda av Tommy Cooper, även i programmet klär han ut sig som arbetande människor i vardagen och han utför skenintervjuer utklädd till historiska personer.

, , 1997-09-05 - 2000-09-28

Kipper

Newest Episode: 13
Denna barnserie följer Kipper hunden när han går på många roliga och spännande äventyr med sina vänner, Tiger, Gris, Arnold och Jake.
2011-11-05 - 2011-11-10

Life’s Too Short

Newest Episode: 7
Ricky Gervais och Stephen Merchant är tillbaka med en ny komediserie som är minst lika elak som The Office och Extras.  Följ med skådespelaren Warwick Davis i hans kamp om roller och respekt i en politiskt inkorrekt skrattfest fylld av kändis-cameos som Liam Neeson, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Steve Carell och Sting.
, , 1988-10-02 - 1988-10-02

Piece of Cake

Newest Episode: 6

Denna historia följer de liv och kärlek hos männen i RAF Hornet Squadron som överförs till Frankrike vid utbrottet av andra världskriget i september 1939.

, 1953-11-07

The Abbott and Costello Show

Newest Episode: 26
Abbott och Costello försöker utge sig för att vara två av världens främsta storviltjägare i Afrika när de i verkligheten har tur om de hittar Afrika på en jordglob. Deras skrytsamma berättelser avlyssnas av diamanttjuvar som tar med dem som vägvisare på en hemlig expedition in i det allra mörkaste Afrika. Deras enda hopp är nu att Afrika inte ska bli någon match för deras komiska timing. Denna underbara komedi för hela familjen är omsorgsfullt restaurerad och vi kan nu för första gången se komikerduon i färg fara fram genom djungeln som kryllar av lejon, markattor och till och med en jätteapa!

Showing all 7 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner