Featured

När hans äldre bror reser iväg för att slåss under andra världskriget, tar fjortonårige Homer Macauley ett jobb som cykelbudbärare för att försörja sin änkemamma, äldre syster och yngre bror. Homer levererar budskap om kärlek, hopp, smärta och död till folket i Ithaca, men ett budskap kommer att förändra honom för alltid.

Featured

En explosion ödelägger stora delar av New York och åtta främlingar söker skydd i deras hus källare, som den paranoida fastighetsskötaren Mickey har byggt om till ett skyddsrum. Det är trångt, men ett stort lager av mat och vatten betyder att de i alla fall är säkra från utsidans vansinne och tillsammans försöker de förstå katastrofen som precis drabbat dem och tagit livet av så många av deras nära och kära.

Featured

Efter att ha tröttnat på Richards hejdlösa fixering vid sitt alter ego från järnåldern sparkar Cath ut honom från deras hem ut i verkligheten. Hans heder sätts ytterligare på prov när Cath börjar umgås med Martins idrottslärare Gary (Paul Nicholls). När Richard inser att han måste möta nutidens utmaningar och ansvar som pappa tar han hjälp av sin bäste vän och ”trekkie” Julian (Ewen Bremner). Tillsammans med Julian och ett glatt gäng nördar, ”De blodiga bredsvärden”, tvingas Richard uppbringa all sitt nordmannamod för att ta fram den riktige krigaren inom sig och förbereda sig inför sitt största slag nånsin.

Showing all 3 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner