Ett engelskt par på semester ska finna och befria deras kidnappade dotter. En fransman mördas men hinner tala om att en utländsk ambassadör kommer att mördas under ett besök i London. En spionorganisation utövar utpressning, med att skada eller döda deras dotter, när de skall gå till polisen.

Spännande thriller från krigsåret 1942. En flygpfabriksarbetare bevittnar när hans fabrik bombas av en naziagent. Hans bäste vän dödades och han själv blir anklagad av sabotaget. För att rentvå sig själv inleder han en obeveklig jakt som tar honom kors och tvärs genom landet slutligen högst upp på Frihetsgudinnan och en otäck uppgörelse.

I början av 1800-talet, Cornwall, skickas en ung föräldralös, Mary, för att bo hos moster Patience och farbror Joss som är hyresvärdar till Jamaica Inn. Mary inser snart att hennes farbrors värdshus fungerar som bas för ett gäng skeppsbrottslingar - som lockar skepp till sin undergång på den klippiga kusten, och Mary börjar frukta för sitt liv.

Den unge brittiske officeren Edgar Brodie återvänder hem från första världskriget och upptäcker att myndigheterna dödförklarat honom. De övertygar honom att byta identitet och skickar honom till Schweiz på ett hemligt uppdrag: att döda en tysk agent.

En mystisk kvinna följer med Richard hem från en kabaré och han går med på att gömma henne i sin lägenhet. Kvinnan hävdar att hon jagas av två män som vill föra ut säkerhetspolitiska hemligheter ur landet. Mitt i natten mördas kvinnan och Richard flyr. Snart är också han jagad av skurkarna – och av polisen, som tror att det är han som är mördaren.

Showing all 5 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner