Secret Agent

Stacked_Blue 6.066 / 10 star 193686 min,

Den unge brittiske officeren Edgar Brodie återvänder hem från första världskriget och upptäcker att myndigheterna dödförklarat honom. De övertygar honom att byta identitet och skickar honom till Schweiz på ett hemligt uppdrag: att döda en tysk agent.

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)

Fun Facts of Movie

Alfred Hitchcock Collection

Stacked_Blue 7.508 / 10 star 1956120 min, , ,

The Man Who Knew Too Much

Ett engelskt par på semester ska finna och befria deras kidnappade dotter. En fransman mördas men hinner tala om att en utländsk ambassadör kommer att mördas under ett besök i London. En spionorganisation utövar utpressning, med att skada eller döda deras dotter, när de skall gå till polisen.

Stacked_Blue 6.869 / 10 star 1942106 min,

Sabotage

Spännande thriller från krigsåret 1942. En flygpfabriksarbetare bevittnar när hans fabrik bombas av en naziagent. Hans bäste vän dödades och han själv blir anklagad av sabotaget. För att rentvå sig själv inleder han en obeveklig jakt som tar honom kors och tvärs genom landet slutligen högst upp på Frihetsgudinnan och en otäck uppgörelse.

Stacked_Blue 6.033 / 10 star 1939108 min, , ,

Jamaica Inn

I början av 1800-talet, Cornwall, skickas en ung föräldralös, Mary, för att bo hos moster Patience och farbror Joss som är hyresvärdar till Jamaica Inn. Mary inser snart att hennes farbrors värdshus fungerar som bas för ett gäng skeppsbrottslingar – som lockar skepp till sin undergång på den klippiga kusten, och Mary börjar frukta för sitt liv.

Stacked_Blue 7.512 / 10 star 193896 min, ,

The Lady Vanishes

De resande på ett tåg genom Europa blir försenade en natt på grund av dåligt väder i landet Bandrika. Passagerarna klämmer in sig i det lilla byhotellet, där den unga engelskan Iris bekantar sig med den äldre damen Miss Froy. När tåget ska åka vidare, tycks Miss Froy vara spårlöst försvunnen.

Stacked_Blue 6.6 / 10 star 193783 min, ,

Young and Innocent

En filmskådespelerska mördas av sin bortstötta make som är svartsjuk på alla hennes unga pojkvänner. Nästa dag upptäcker författaren Robert Tisdall (som råkar vara just en sådan pojkvän) kroppen på stranden. Han springer iväg för att kalla på polis, men två vittnen ser honom och tror att han är den flyende mördaren.

Stacked_Blue 6.066 / 10 star 193686 min,

Secret Agent

Den unge brittiske officeren Edgar Brodie återvänder hem från första världskriget och upptäcker att myndigheterna dödförklarat honom. De övertygar honom att byta identitet och skickar honom till Schweiz på ett hemligt uppdrag: att döda en tysk agent.

Stacked_Blue 7.388 / 10 star 193588 min, ,

The 39 Steps

En mystisk kvinna följer med Richard hem från en kabaré och han går med på att gömma henne i sin lägenhet. Kvinnan hävdar att hon jagas av två män som vill föra ut säkerhetspolitiska hemligheter ur landet. Mitt i natten mördas kvinnan och Richard flyr. Snart är också han jagad av skurkarna – och av polisen, som tror att det är han som är mördaren.

Be the first to review “Secret Agent”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner