Perfect Day

Stacked_Blue 7.1 / 10 star 192919 min

Planerna för en trevlig söndagspicknick verkade dödsdömda redan innan Stanley och Oliver och deras familjer satte sig i bilen. Först hamnar pojkarna i slagsmål och förstör alla smörgåsar. Sedan börjar bilen att krångla, deras fruar och giktdrabbade farbror Edgar surar. Det fortsätter men en tegelstenskastande kille och en granne hotar att eskalera till allmänt kaos tills den lokala prästen kommer förbi. De lyckas äntligen komma igång och styra mot en lerpöl på gatan.

Details of Movie

Filmen tillgänglig i: Danmark Finland Island Norge Sverige
Typ av streaming: AVOD (Ad-Supported Video On Demand) EST (Electronic Sell-Through) FTV (Free-to-View) PTV (Pay-per-View) SVOD (Subscription Video On Demand) TVOD (Transactional Video On Demand)
Undertexter: Danska Finska Norska Svenska

Fun Facts of Movie

Laurel & Hardy Collection

Stacked_Blue 5.9 / 10 star 194561 min, ,

The Bullfighters

Våra hjältar är hack ihäl på den vackra tjuven Larceny Nell när någon upptäcker att Halvan är slående lik den spanske matadoren Don Sebastian och det leder till att han snart omringas av sköna damer …

Featured
Stacked_Blue 5.8 / 10 star 194174 min, ,

Great Guns

I ”Great Guns” spelar komikerparet chaufför och trädgårdsmästare som jobbar åt en liten udda figur som blir inkallad till militärtjänst. Chansen till vila blir dock kortvarig då Helan och Halvan tvingas följa med … Detta är starten på en klassiker med två av filmhistoriens mest hyllade komiker!

Stacked_Blue 7.077 / 10 star 193882 min,

Block-Heads

Block-Heads handlar om en före detta soldat från första världskriget, Stan Laurel, som fortfarande väntar på order för att återvända till kriget. När han inser att kriget är slut, letar han efter sin gamla vän, Oliver Hardy. Stan anländer till Hardys hem och de återvänder till deras gamla vanor och skämt. De är förmodligen de mest oförmögna personerna som försöker göra något men ständigt misslyckas. Block-Heads är en oförglömlig komedi som kommer att få dig att skratta högt.

Stacked_Blue 6.586 / 10 star 193477 min, ,

Babes in Toyland

I leksakslandet bor Stan och Ollie Dee tillsammans med mamma Peep, i en gammal sko. Leksakslandet är ett riktigt paradis där alla kunnat leva lyckliga och i harmoni, om det inte vore för Silas Barnaby.

Stacked_Blue 7.1 / 10 star 193366 min

Sons of the Desert

För att Ollie och Stan ska kunna smyga iväg till Chicago och delta i den årliga logekongressen ”Sons of the Desert” låtsas Ollie vara sjuk och får en läkare (som visar sig vara en veterinär) att ordinera en lång havsresa till Hawaii. Med bastkjol och spelande på ukulele, återvänder de hem bara för att få reda på att skeppet skulle åkt med har sjunkit. Deras berättelse om ”en rofylld seglats” håller inte längre …

Stacked_Blue 7.5 / 10 star 193319 min

Busy Bodies

Av alla människor har Stan och Ollie lyckats få ett jobb som snickare på ett sågverk. Upphetsade och utan rädsla kör de glada nybörjarhantverkarna längs en trafikerad vägsträcka en solig dag, ivriga att visa sitt värde. Omgivna av tunga och farliga maskiner får pojkarna leka med verktyg, och inom kort blir det problem som sätter deras relation på prov. Men är snickeri verkligen Ollie och Stans grej?

Stacked_Blue 7.1 / 10 star 193220 min

Any Old Port!

Stan och Ollie checkar in på ett sunkigt hotell och hjälper en flicka att undkomma hotellägarens klor. De tvingas fly från hotellet utan pengar och Ollie ordnar så att Stan slåss i en lokal boxningshall för 50 dollar. Stans motståndare visar sig vara Musgy som använder en laddad handske. Under kampen byts handsken och Stan triumferar bara för att upptäcka att Ollie har satsat deras avgift på att han skulle förlora.

Stacked_Blue 7.1 / 10 star 193029 min

Another Fine Mess

Hemlösa, utan pengar och men ett steg före polisen, Stanley och Oliver tar sin tillflykt till storviltsjägarens överste Buckshots hem medan ägaren är på safari. När Lord och Lady Plumtree ringer för att fråga om att hyra huset, låtsas Oliver vara överste Buckshot, medan Stanley maskerar sig som både butler och piga. Allt går så bra som man kan förvänta sig, med Lady Plumtree och Stanley – i hans skepnad som ”Agnes”, som engagerar sig i tjejprat, tills den riktiga översten Buckshot oväntat kommer tillbaka.

Stacked_Blue 6.9 / 10 star 193019 min

Hog Wild

Mrs. Hardy insisterar på att Oliver ska montera radioantennen på taket innan han ger sig iväg med sin vän Stanley. Men med Stanleys hjälp tillbringar Oliver mer tid på att falla från taket än på det. Oliver gör ett sista försök och klättrar till toppen av en stege som han har monterat på sin T Ford, men just då startar Stanley av misstag bilen. En vild tur genom Culver Citys gator kulminerar i ett oplanerat spårvagnsstopp.

Stacked_Blue 6.6 / 10 star 193020 min

Below Zero

Mitt i vintern får gatumusikerna Stanley och Oliver inte så mycket pengar där de spelar i ett nedgånget kvarter, och sedan krossas deras instrument av en kvinnlig bilist. Deras lycka verkar vända när de hittar en plånbok full med pengar, men är på väg att förlora den till en tjuv jagas av en polis. Pojkarna bjuder polisen en måltid, men när Stanley tar fram plånboken för att betala, känner polisen igen att den är hans egen. Istället för att bura in dem som ficktjuvar, betalar han sin egen räkning och lämnar Stanley och Oliver utlämnade till den barska hovmästaren.

Stacked_Blue 7.2 / 10 star 193025 min

Blotto

Stan ”lånar” sin frus hemliga flaska sprit för att ha en vild utekväll på Rainbow Club med Ollie. Mrs Laurel har dock ersatt spriten med en skadlig blandning av kallt te, senapsfrön och äckliga ingredienser. Det hindrar dock inte att pojkarna blir sugna på innehållet.

Stacked_Blue 7.1 / 10 star 192919 min

Perfect Day

Planerna för en trevlig söndagspicknick verkade dödsdömda redan innan Stanley och Oliver och deras familjer satte sig i bilen. Först hamnar pojkarna i slagsmål och förstör alla smörgåsar. Sedan börjar bilen att krångla, deras fruar och giktdrabbade farbror Edgar surar. Det fortsätter men en tegelstenskastande kille och en granne hotar att eskalera till allmänt kaos tills den lokala prästen kommer förbi. De lyckas äntligen komma igång och styra mot en lerpöl på gatan.

Stacked_Blue 6.9 / 10 star 192919 min

Berth Marks

Stora vaudeville-stjärnorna (som de tror) Stanley och Oliver tar tåget till Pottsville, deras nästa bokning. Ombord hamnar de i fel sovkupé och skrämmer en halvklädd kvinna. Hennes arga man missförstår att en annan passagerare är inkräktaren och startar en fight. Pojkarna tillbringar resten av resan med att försöka klämma sig in i sin trånga enkla överbädd.

Be the first to review “Perfect Day”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

There are no reviews yet.

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner