, , 1989-05-21 - 1989-05-21

A Tale of Two Cities

Newest Episode: 2

Mitt under franska revolutionen förälskar sig en engelsk advokat i fästmön till en man han räddat. Det leder till att han till slut offrar allting för hennes skull. Miniserie baserad på Charles Dickens klassiker.

, , 2010-02-12 - 2010-02-12

Hitler’s bodyguard

Newest Episode: 13
Dokumentärserie där diktatorns liv skildras ur ett helt nytt perspektiv – livvakternas. Hur planerades de snillrika attentaten mot Hitler? Vilka var organisationerna som försökte mörda honom? Och vilka metoder användes för att stoppa dem? Försöken att döda Hitler var många och skildras detaljerat i ”Hitler’s bodyguard”.

Jesus of Nazareth

Newest Episode: 4

Franco Zeffirellis mästerverk från 1977, tidernas största berättelse. Den fantastiska berättelsen om den enastående Jesus från Nasareth. Ett kraftfullt epos som skildrar det mest dramatiska livsödet i historien, från Jesus födelse genom hans liv som pilgrim och helbrägdagörare fram till korsfästelsen och återuppståndelsen.

, 2015-01-04 - 2018-01-08

Tannbach

Newest Episode: 3

Tannbach är en historia om livet i det tyska lilla samhället Tannbach under tiden efter krigsslutet. Här samlas olika öden – förövare, offer, opportunister, vinnare och förlorare – som uppstod ur en krigsgeneration som upptäckte att de nu blivit inlåsta i en ny och potentiellt ännu mer ödeläggande konflikt: det kalla kriget.

 

, , , 2012-01-01 - 2012-01-01

Treasure Island

Newest Episode: 2
Den unge Jim Hawkins råkar av en slump komma över en skattkarta som tillhört den fruktade piraten Captain Flint. Med ett förmöget liv i sikte sätter han ihop en expedition och beger sig mot den västindiska övärlden för att plocka hem rikedomarna. Men med så mycket på spel är lojalitet ingen garanti – och samtidigt har den legendariske Long John Silver fått korn på skatten. Kampen om sjörövarguldet kan börja!

Showing all 5 results

Translate »
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner